Bayfener
📍 Azerbaycanson görülme
Son mesajları
YNY dedi: ↑Css veya Js dosyasında değiştirilecek kısımlar olabilir, fakat şurayı değiştir diyebileceğim bir yer göremedim.Aynen. Onu bulmakta ben de zorluk çekiyorum.
YNY dedi: ↑İstediğin gibi olması için elinde sadece script olarak varsa "main.js" dosyasında bazı değişiklikler yapılması gerekiyor biraz uğraştırır. (Tavsiyem yaptığına değmez görselleri bozarsın) Kardeş, main.js ile uğraştım da. Dediğini
YNY dedi: ↑İstediğiniz gibi beyaz alanları doldurursanız fotoğrafın bir kısmı görünmeyecektir. İşte onu yapamıyorum
Öncelikle ilgilendiğiniz için teşekkür ederim. Evet yatay olmasını istiyorum. Ama çift taraflı. Anlayacağınız önceki halinde beyaz olan sayfa boşlukları olmaması gerekli.
_Zaur_ dedi: ↑Uğurlar olsun. Bir qıraqda Forum səhifəsi yada Fikir bildirmək üçün bölmə düzəltsəniz yaxşı olar. Sakinlərdə öz fikirlərini bildirər. :)Bizi sosial şəbəkələr üzərindən təqib edərək, hər kəs fikirlərini bildirə bilər.
_Zaur_ dedi: ↑Salam Köməy eləməy isəyərdim ama bu haqda bilgim yoxdu. Saytınızda hərşey qaydasında görsənir. Birdəki Göyqurşağını elə çəkənə halaldı :)Salam. Təşəkkür edirəm. Kömək etmiş kim oldunuz. Albomda yer alan fotoların hər biri hə
· 1 tepkihayır, isterseniz scripti de, derginin resimlerini de size yollaya bilirim. Scriptin içeriğinde resim felan yoktu. Ben kendi resimlerimizi ekledim. Resimlerimiz yatay, ama programda yatay oluşmasını bitürlü yapamadım.
· 1 tepkiSzayel dedi: ↑Html ile alakalı değildir diye düşünüyorum. Bir program ile yapmadın mı sen bu dosyayı ?Hayır, program elimde yok. Scripti alıp üzerinde çalıştım.
· 1 tepkiMerhaba, arkadaşlar. Ben sitemiz için 4 Fəsildə Naxçıvan böyle bir e-dergi yapmaya çalıştım. Aslında güzel de çalışıyor da. Bir sorunu çözemedim. Dergi landscape olduğu halde sayfaları o şekilde ayarlayamadım. Bu konuda yardım ede bilirmisi
· 1 tepkiMerhaba. Ben yeni bir eğitim sitesi kurmak yolundayım. En önemlisi online ders hizmeti sunmak istiyoruz. Wordpressde sayfa açtım. Video whisper diye bir eklenti var. Tam işime yarayacaq bir eklenti. Ama kuramıyorum. RTMP adres falan istiyor