Burakk195
son görülme
Son mesajları
Merhaba benim bir sorunum var fare imlecini değiştirirken yanlış imleci yükledim şimdide o imleçler silinmiyor ne yapmalıyım.
SıradanKullanici dedi: ↑Sen seçkin değil arkadaşların seçkinse yine de seçkin olmayanlar geliyor karşıya.demek istediğim 21 rütbe olunca ben davet atınca seçkin oluyor muyum
Merhaba sizlere bir şey sorucam 21.rütbe olunca seçkin hesap geliyor bu konuyla alakalı bir konu arkadaşlarınla girincede seçkin hesap oluyor musun?
Oguz23 dedi: ↑Epic games launcher ı nereye kurdun belki onla alakası vardır çünkü ben oyunuda launcher ı da HDD ya kurdum herhangi bir sıkıntı yok şuanlıkindirdiğim anda ssd'ye geçiyor indirilenler hdd aslında
Merhabalar ben epic gamesde GTA'yı indirmeye çalışıyorum fakat her zaman ssd'ye yönlendiriyor harddiske alsam bile boyna ssd'ye yönlendiriyor ne yapmalıyım?