canerbal
📍 İstanbul - Sakaryason görülme
Son mesajları
__kadıköyRAP__ dedi: ↑Eski Steam klasörünün içinden Steam.exe'yi çalıştırarak aç Steam'i, yeni kurma. Ya da yeni kurduğun yere eski steamapps klasörünü taşı.Dediklerinizi uyguladım fakat yine de aynı. Yeniden indiriyorum.
okinkurt dedi: ↑Kütüphaneyi tanıtmayı dene oyunların olduğu klasörü seçip .Denedim, olmadı.
__kadıköyRAP__ dedi: ↑Dediğin gibi Steam klasörünün tamamı korunduysa indirme yapmaması gerek. Yeniden Steam mi kurdun?Evet, yeni Steam'i yeniden kurdum.
Dash dedi: ↑Oyun Önbelleği Bütünlüğünün Doğrulaması yaparak olabilir. Verify Integrity of Game Cache - How To's - Knowledge Base - Steam SupportYaptım ama yine de indiriyor.
Merhaba arkadaşlar, C'ye format attım, oyun,steam vb. bütün dosyalar D'de korundu. Format sonrasında Steam'dan CS: GO'ya tekrar girmek için tıkladığımdan oyuna girmek yerine indirme başlattı. D'deki CS: GO dosyalarını Steam'a nasıl göste
Obito San dedi: ↑büyük bir indirme söz konusu değil. düzelme ihtimali varevet 10-20mblik bir dosya olduğunu tahmin ediyorum. Fakat TTNET direk site girişlerime engel koyuyor. Belki bir iyilik yapmak isteyip dosyayı facebook üzerinde bana ak
Obito San dedi: ↑Sürücüleri ve Bios'u güncelleİnternetim kısıtlı olduğundan indirme işlemi yapamıyorum. Söylemiş olduğunuz işlemi uygularsam sorun kesin olarak ortadan kalkar mı yoksa ekran kartının bozuk olma ihtimali var mı ?
Merhaba arkadaşlar çok acil yardımınıza ihtiyacım var. Ekran kartını yeni aldım kasaya monte ettim fakat bir sorunlar karşılaştım. Görüntü iğrenç derecede bozuk. Bunun sebebi nedir ve çözümü var mı ?
Acil yardım lütfen. Ekran kartı yeni geldi, yuvasına taktım. Böyle bir görüntü bozukluğu var. Ne yapmam gerekiyo ?
gokhan999 dedi: ↑Her oyunda mükemmel sonuç almayacağın aklında olsun bir oyunda sorunlu iken bir oyunda kusursuz olabilir.Evet. Daha yeni Techopat'ın Dual Graphics testini izledim. R7 240 kuallndı onlar da APU'lu sisteme. GTA 5'de 50 FPS ci
gokhan999 dedi: ↑Dual graphics yapabilirsiniz r7 240 ile apuyu merak ediyorum performansınıForumlarda nasıl yapılacağına dair araştırmalar yapıyorum. Ekran kartı gelince adımları izleyip gerçekleştirerek sonuçları aktarırım sana.
gokhan999 dedi: ↑Bu apunuza 256 mb ram verilmiş bunu arttırmak isterseniz bu ayar ona yarıyor. Fakat ekran kartı aldıysanız çok da gerek yok.evet ekran kartı aldım, Cuma 17'den sonra kargoya verildi, araya Cumartesi ve Pazar girdi. Bugün ge