Csoylu
son görülme
Son mesajları
:) oo çok feci...
conquistador dedi: ↑Şöyle engin bilginizle iki sistemi kıyaslanız da bizde Windows 8 yerine Os-x (os-x yalnız OSX değil. :) ) tercih etsek. :Dhttp://shiftdelete.net/windows-8-mac-os-xin-gerisinde-kaldi-42781.html Ayrıca kullanın bence sonr
topalsolucan dedi: ↑bizim memlekette tutmaz bu. eskiden yerinde yeller esen alanlar şimdi binalardan geçilmiyor. :P+1 Çok doğru. - - - Mesaj Güncellendi - - -topalsolucan dedi: ↑bizim memlekette tutmaz bu. eskiden yerinde yeller esen alanl
Dalgamı geçiyorsunuz? Nasıl bir iş bu allah aşkına ???
Bizim gündem bumu oluyor? Sanki başka önemli işler gündem konuları yokmuş gibi ...
Çok güzel bir fikir. Bunun gibi bir site vardı istanbul la ilgili. Ama tabi bu site kadar yaratıcı değildi. Bazı eski resimleri barındırıyordu. İsmi hatırımdan kaldığı kadarıyla nostaljiistanbul olması lazımdı. :)
Ooo güzel araba :) http://www.youtube.com/watch?v=QtatIYem09w http://www.youtube.com/watch?v=m-h6kfrffNM - - - Mesaj Güncellendi - - - http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=kLnhPAI7XRA :))
Bilgilerimizi çalmasınlar? Mazallah
Ben Kenobi dedi: ↑Türkiye 170 ülke arasından internet kullanımında 73. sıradaydı geçen yıl itibariyle. http://www.sabah.com.tr/Teknoloji/Haber/2012/09/24/iste-internet-haritasi En pahalı internette ise 6. sırada yer almaktadır yine geçen yı
Ben Kenobi dedi: ↑İnternette hangi açıdan 1. sıradayız. Hiçbir açıdan birinci sırada olduğumuzu sanmıyorum.Kullanımda.
Duyumlarıma göre kullanıcılar pek beğenmemişler. Gerisi hakkında bir bilgim yok. Ancak bencede güzel olmamış. W8 yerine Os-x i tercih ederim.
Öyle ama bu tarz oyunları hiç sevmiyorum. Bilirsin işte gelişmiş oyunlar ws. Ama gelişmek açısından iyi bir şey. Bir gün güzel bir yere gelirsin inşallah :)