#Eren03
📍 Ankarason görülme
Son mesajları
Arkadaşlar, yeni telefon almayı düşünüyorum. Sizce Iphone 11 alınır mı? Başka önerilere de açığım, yazarsanız sevinirim.
· 3 tepkiEFI Shell dedi: ↑Paneli berbat. %45 NTSC bir panele sahip. Ondan bahsediyor.bu butcede başka bir öneriniz var mı acaba?
Skellige dedi: ↑Victus iyidir ama ekranı herkesi memnun etmiyor. 3060 olanını alırım.ekranında ne problem var acaba?
EFI Shell dedi: ↑Çoğunlukla SoC ile işim olsa i7 12700H, RTX 3050 Ti olanı alırdım, oyun ya da 3D grafik tasarlama ile uğraşacak olsaydım, i5 12500H, RTX 3060 ikilisini alırdım. Bütçeyi artırabilirseniz i7 12700H, RTX 3060'lısını alabilirsi
Victus Oneriyor Musunuz? * https://www.hepsiburada.com/hp-victus-16-d1011nt-intel-core-i5-12500h-16gb-ddr5-512gb-6-gb-rtx-3060-144hz-freedos-16-1-fhd-tasinabilir-bilgisayar-6g0e0ea-pm-HBC00002NT8KI ya da *https://www.hepsiburada.com/hp-vic
Arkadaşlar spor yaparken kullanacağım. Sizce nasıl? Başka önerilere de açığım. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Teşekkür ederim. Başka öneriniz var mı ?
Arkadaşlar Honor Play alacağım. Kutudan kulaklık çıkmadığı için bir de kulaklık almayı düşünüyorum. Ne önerirsiniz? (Kablolu veya kablosuz)
MediaMarkt mağaza açılışına özel S8 fiyatını 3000 Tl olarak belirlemiş. Sizce bu fiyata alınır mı ? Ya da başka önerdiğiniz cihazlar var mı ? Ayrıca telefona güncelleme ile portre modu geldi mi ?
Arkadaşlar yeni telefon alacağım. Sizce 2900 Tl'ye Lg V30+ mı 2800 Tl'ye Honor Play mi yoksa 3000 Tl'ye (MediaMarkt'ın açılışına özel fiyat) S8 mi almalıyım ? Görüşlerinizi bekliyorum.
Telefonun kameraları nasıl ? (özellikle ön kamerası) Ben de almayı düşünüyorum. Sadece ön kamera performansı kafamı karıştırıyor. Detaylı bir bilgi verebilirsen sevinirim.
Bana göre zaten Lg V30+'ın da Honor Play'in de tasarımı güzel hatta V30+ tasarım hatlarıyla daha üst seviye hissi veriyor. Bu yüzden Honor Play'in tek önde gözüktüğü alan ön kamera... Zaten değişen telefon piyasasında bugün tanıtılan Mate 2