eskicishak
son görülme
Son mesajları
Harbiden bildi ya. Tarak cevabını 20. soruda bildi. İkinci soruda CD tutmuştum aklımda 17. soruda bildi.
Film ilki kadar gerilim yüklü. Bu kadarını beklemiyordum. Mideniz bulanabilir ama bir yandan da keyif alabilirsiniz.
Fena deul. Ama birinci serinin eline su dökemez.
Özgü Namal, Nicole Kidman, Uma Thurman, Türkan Şoray, Sarah Roemer.
1- Şüphe 2- Tepenin Gözleri 3- Köstebek Türk Filmlerinden 1- Anlat İstanbul 2- Mutluluk 3- Gönül Yarası
Fena değil film. Animasyonlar etkileyici. Tek eksik bulduğum yönü yakın çekimlerin çok oluşu ve bundan kaynaklanan anlamsız görüntüler.
Bende sizler gibi düşünüyordum ama tam bir hayal kırıklığına uğradım diyebilirim. Ben ömrüm boyunca o kadar filme gittim(DÜnyayı Kurtaran Adam'ın Oğlu) dahil! İlk defa bir filmin yarısında çıkıyorum. Kendimi sinemadan zor attı dışa
Filmi izledim çoooook beğendim. Hem komedi hem de gerilim iki türü birarada bu kadar keyifle izlediğimi hiç hatırlamıyorum. İzlemenizi şiddetle tavsiye ederim.
(L)AaŞşşşŞŞŞk (L) Bilgisayar mı, Dizüstü mü?
Valla en önemlilerinden kız arkadaşı ilk seçtim. Tek başına bir adada ömür mü geçer? İnsana hayat arkadaşı lazım.