Expresstake
son görülme
Son mesajları
Merhaba website konusunda oldukça amatörüm. E-ticaret sitesi kurdum. Kurulum sonrası bilgileri girdikten sonraAktivasyon Anahtarı istiyor. Bu koda nasıl ulaşabilirim. keygen.php dosyası var. İçeriğini aşağıda yazıyorum. Ne yapmam gerekiyor.
merhaba sitemde paypal ile ödeme sistemi var. Admin panelinde ödemeler kısmında, paypal hesabımın e-mail adresini girdiğim bölüm var. Oradan değiştiriyorum ama işe yaramıyor. Daha önce C Panelden php dosyasını düzenleyerek değiştirdiğimi
merhaba sitemde paypal ile ödeme sistemi var. Admin panelinde ödemeler kısmında, paypal hesabımın e-mail adresini girdiğim bölüm var. Oradan değiştiriyorum ama işe yaramıyor. Daha önce C Panelden php dosyasını düzenleyerek değiştirdiğimi ha
İlginize teşekkür ederim. Yeni Sitede Düşünülebilir. Mevcut ve istenilen maddelerdeki özellikte bir site kurulabilir. 6'ıncı ve 21'inci madde yerine sizin söylediğiniz olabilir.
Merhaba Sitemde PHP kodlaması yapacak PHP coder'e ihtiyaç vardır. 30 Maddelik yenilik yapMak istiyorum. Ayrıca sürekli olarak çalışacağım, işinin ehli kişiler ilk tercihimdir. İlgilenen PHP Coderlerin iletişime geçmeleri rica olunur.