fagum
son görülme
Son mesajları
Samsung :))
Smart Bookmarks Bar: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/4072/ bu eklentiye bayılacaksınız.Firefox penceresinde yer imi araç çubuğunuz çok doluysa onları bi güzel logolara dönüştürüp gösteriyor.bir nevi araç çubuğunu topluyor.
NikeSteeL dedi: ↑Daha Çok Hint Kahramanlarına Benzetmişler Ama Türk Türktür :) Memleket Nere Hakan'ın :)Çorumluymuş kardeş :)
5 para etmez. verilen paraya,bu uyduruk makineyi tasarlayanların emeğine ve zamanına yazık. şimdi bi be bi kamyon para isterler bunlar utanmadan :) ne işe yarayacaksa artık bu makine :)
Hıyara bak hıyaraaaaaa:) Çengelköy hıyarı buuuu :D
Evdeki eski makinemde 1 GB var, laptopumda 4 GB var, işyerimdeki masaüstünde 4 GB var, işyerindeki laptopumda 4 GB var toplayınca 13 yapıyo :) Çok şükür yarısını 1 GB geçtim :D
Güncellemeleri kapattım bile.Microsoft avcunu yalasın :D güncellenmeyiversin sanki devlet sırrı taşıyorum :))
BigBangTheory dedi: ↑Yaklaşık 2,5 sene önce 39 kontör karşılığında hattıma yüklemiş olduğum 5000 smsi hala kullanmaktayım.Öyleki sms sayısıda atmaz oldu 1200'de takıldı.Çevremdeki tüm Avealılar Aveaya küfür ederken ben Teşekkürler avea diyo
Ben temada bir değişiklik beklerdim.Firefox'un görünümü biraz oyuncak görünümünden çıksa süper olur aslında.Fakat her ne olursa olsun yine de seçimim Ateş Tilkisi :))
Tabiki Mozillanın Ateş Tilkisi :)))) IE halt etmiş.