fettake
son görülme
Son mesajları
--- Gönderi Güncellendi --- --- Gönderi Güncellendi ---Tys23 dedi: ↑Oyun orjinal ve driverlar yüklü mü ?Evet cs go orjinal driverlar full
Sistem özelliklerim Intel Core i5 7200U 2.5GHz / 3.1GHz Nvidia 940MX 8 GB DDR4 Ram Gta 5tede aynı cs go'da da aynı 9-10 fps oluyor 5 dk oynuyorum normal sonra 15 sn 9-10 fps bazen 40 saniyeyi buluyor neden böyle ?
o portekiz bölgesine verilen bi firmware sıkıntı olmasın dil bakımından ?
Ustam cmod attım bi sıkıntı yok şu an ama cmod twitch felan oynatmıyor o yüzden farklı stabil bir rom arıyorum yada tekrar stock atıp bekleyeceğim önerebileceğin stabil custom rom var mıdır ?
iyi günler telefonum s3 mini birisi beni arayınca yukarıdaki görüntü oluşuyor rehberimde kayıtlı bir numara fakat görünmüyor galeriye giriş yapamıyorum böyle olduğunda ve aradınız açmadım cevapsız çağrı olarakta düşmüyor telefona telefonu