fortekno
📍 Türkiyeson görülme
Son mesajları
Personel alım sınırı hakkında sadece emekli olan personelin yerine yenisi alınacak diye duymuştum. Alınan kararların çoğunun zamandan bağımsız uygulanması gerektiğini düşünüyorum.
Nvidia denetim masasını açıp 3D Ayarlarının Yönetilmesi/Program Ayarları kısmına girip tercihlerini değiştirebilirsin.
Laptop kullandığınız için böyle oluyor, sadece oyun ve render gibi yüksek performans isteyen işlemlerde harici grafik kartı kullanılır.
Kaldırır, sıcaklığa bağlı olarak 60 fps'yi bile görebilirsin. Eğer işlemcinin ısınmasından dolayı fps drop yersen "Thrhottle Stop" adlı programı kullanarak frekansı kıstla, fps düşer ama en azından sabit kalır. (İ5 2410M ile 2 Ghz hızda en
Erdoo94 dedi: ↑Tmmdır bunu alayım diyorum 2k https://www.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/viewsonic-vx3276-2k-mhd-32_pdp_60608942127 incmi 32 mi ideal hem tv hem monitörBoyut size kalmış ama tv olarak da kullanmak istediğiniz için daha bü
Erdoo94 dedi: ↑Anlasıldı ozaman 2 hdmi cıkısına ihtiyac var monitörde2 tane olması şart değil , bir kabloyu çıkarıp diğerini takarsınız.
Rahatlıkla kaldırır, ben 2. nesil İ5 ile lego oyunları oynamıştım.
Anladığım kadarıyla HDMI girişi ile uydu alıcı bağlayacaksınız, herhangi bir sıkıntı olmaz kullanılabilir. Geçiş yapmak için ise örneğin uydu alıcısını HDMI-1'e taktıysanız monitörün menüsünden pc'nizi bağladığınız HDMI-2'yi seçerseniz geçi
OptiFine denemenizi öneririm.
AcmszKurt dedi: ↑bendede düşük sistem var yükledim meşaj atarsan tpm atlatmayı gösteririmŞimdilik geçmeyeceğim, 5 Ekim'de kararlı sürüm çıkacak o zamanı bekliyorum.
Bende de 9-10 yıllık nirvana var, resmi olarak yayınlandığında güncelleme olarak sunulursa ben de geçeceğim, sonuçta bütün win10 cihazlardan geçiş yapılabileceği söylenmiş.
Az bir miktar için çok emeğe gerek yok bence. (Yatırım tavsiyesi değildir)