hazz176
son görülme
Son mesajları
Samet UCA dedi: ↑Windows 10'u İndirin adresinden indirebilirsiniz. Rufus adlı uygulama ile indirdiğiniz bu imajı usb sürücünüze yükleyebilirsiniz.Peki ben rufus ile isoyu flash a atttım flashın içine bilgisayarın sürücülerini de atsam for
Arkadaşlar usb üzerinden win 10 formatı atıcam iso dosyasını nereden indirebilirim ve formattan sonra windows u orjinal yapmak için şuanki ürün kimliğini not almalımıyım ?
Görkem Say dedi: ↑Tek disk olarak kullanacaksanız USB ile format atmanız yeterli olacaktır. 240 GB alacaksanız bu ürünü önerebilirim. TOSHIBA TR200 240GB SATA3 2.5" 3D Nand SSD Read:555 MB/s FiyatıTeşekkürler bununla sandisk in arasında k
Görkem Say dedi: ↑SSD plus yeterli olacaktır o zaman. Sistemi SSD'ye kurun muhakkak programlar HDD'de kalabilir.hdd takılı olduğu yere 240 gb ssd takıcam benim için yeterli taktıktan sonra usb ile format atmam yeterli olacakmı ?
Görkem Say dedi: ↑Okuma-yazma ve IOPS değerleri farklılık gösteriyor olay bu. Aradaki fiyat farkı çoksa o farka değmez profesyonel amaçlar için kullanılmayacaksa tabi.programlardan çıkınca falan 2 3 dk kendine gelmiyor bilgisayar hızlandırs
Arkadaşlar hepsi burada dan laptopum için sandisk ssd alacağım yalnız Sandisk ssd plus ve ultra 3d olarak 2 sınıf gördüm bunların özellikleri nedir hangisini tercih etmeliyim ?
Hdd yi çıkarıp ssd yi laptop a taktık dan sonra flash belleğe attığım iso dosyası ile windows yükleyip sorunsuz kullanabilir miyim ?
Teşekkürler bilgisayar orjinal win 10 format atmam gereklimi ssd yi takdıktan sonra
Arkadaşlar laptop a ssd takmak istiyorum ama tam olarak nereye takacağım birde evde kendim becerebilir miyim bi sıkıntı çıkarmı ?