hdundar43
son görülme
Son mesajları
Onu anladım, elimde windows phone için bulid edecek cihaz var ama test cihazım yok demek istedim :)
Dostlar Merhaba; Oyunum güncelledi. * 20 yeni levelli İnşaat (Denge Kurma) bölümü eklendi. Bu Bölümde vinci yöneterek kırmızı kutular üzerine platform inşaa etmeye çalışın. Ama unutmayın sonunda kurbağa hazırladığınız platformun üzerinde
Çok zamansız oldu benim macbook bozulacak zamanı buldu, servisten döndüğünde ios versiyonunu da test edip çıkaracağım. Windows 8.1 tablet bilgisayarım var fakat windows mobil için deneme yapamadım. Bir süre windows versiyonu düşünmüyorum.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.crnGame.frogbox
Merhaba! Yeni oyunum FrogBox Türkçe - İngilizce dil seçeneğiyle google play'de... 3 bölüm, toplam 60 level. Yeni bölümler yolda. Fizik tabanlı bulmaca oyunu. HD kalite grafikler. Tüm leveller için videolu Nasıl Oynanır yardımları.