Kiboline
📍 İstanbulson görülme
Hayatını teknolojiye adamak isteyen yazarımsı bir kişi.
Son mesajları
Hard brick olmuş bir telefonu kurtarmak çok zordur. İşini iyi yapan bir telefon servisine gitmen en iyisi.
Battlefield 1. Ben o oyun kadar savaşı iliklerime kadar hissettiren bir oyuna daha rastlamadım. Özellikle Gelibolu bölümü ile inanılmaz duygulandırıyor.
· 1 tepkiEn basiti kitap okumak. Okuduğun kitaba göre hem kendine bir şeyler katarsın hem de diksiyonun da akıcılık oluşur. Tabi kitabı sesli okuyacaksın içinden okuyarak olmaz :D
Silent Hill P.T. üzerine tanımam.
· 1 tepkiFacebook milyonlarca kullanıcısı varken (İnstagram ve Whatsapp dahil) böyle bir karar almaz. Ha alıyorsa o zaman sıkıntılı günler bizi bekliyor demektir. Yaş olarak 45+ vatandaşlar Facebook, 45- vatandaşlar İnstagram için üzülmeye şimdiden
· 2 tepkiTürkçe takıntıları haricinde bir sorununu görmedim ben. Bir de bazı moderatörleri kendini ilah sanıyor.
· 1 tepki|Ⓢєччαh| dedi: ↑Hükümet tarafındaysa iyi, muhalifse kötü!!! Bu ne kötü bir yorum böyle ya! :) Günahı açıktan işleyen hiçbir insanı günahım kadar sevmem; Ama dilime de dolamam, haklarında dedikodu yapmayı sevmem. Tuttuğu partinin canı cehenn
İşlemcisi dışında gayet klasik bir Samsung telefonu olmuş. Demekki Samsung bey istediğiniz zaman adam gibi bir fiyat biçebiliyormuşunuz.
Selam. Anladığım kadarıyla aklın karışmış. Kullandığın tüm RAM'ler tek slot olmadığı sürece performans kaybın çok düşük olur. Ha tabii ki 4 slot olsa daha iyi olur ama bu tek slot, iki slot arasındaki fark kadar olmaz.
PSU en azından 80+ olsa iyi olur. Böyle bir sistemi riske etmemeni tavsiye ederim. Kasaya çok takılma, büyük ihtimalle fan kontrolü yoktur ama bütçen kısıtlı değilse zorlaman için bir sebep yok.
alpotter dedi: ↑Kablolu mu tws miKablolu
Keşke Ayasofya iki inanç için de ibadete açılsa. Dünyada dini ibadet konusunda çok çok önemli bir yer ve binlerce yıldır iki inanca da ev sahipliği yapmış.