Kratosdeniz
son görülme
Son mesajları
Rchive dedi: ↑"hakettin" yerine hak ettin olarak yazılır. :) Technopat'ta buna dikkat edilmiyor bu arada. Örnek istersen Neşeli Enginar'ın yazılarına bakabilirsin. =)İroni olarak yazdım, ciddiye almayın :)
· 2 tepkiShiden dedi: ↑Dikte kullanmaya useniyorum ve yazim duzeltici dogru calismiyor.Useniyorum değil, üşeniyorum. :) Yazim değil, yazım. :) Duzeltici değil, düzeltici. :) Dogru değil, doğru. :) Calismiyor değil, çalışmıyor. :) Eee sen çok hata y
· 2 tepkiRchive dedi: ↑Cümleye "ve" ile başlanmaz, bunu da ben ekleyeyim. Şiirsel metinlerde ekleyebilirsiniz. Onun dışında "ile" bağlacında da aynı kural geçerli.Yok, böyle olmayacak, buraya Burak Alkan gibi acımasız ban atan biri gelmeli. :)
· 4 tepkiİlk 2'si olmamalı ya, 57 kere ban yedim bunun yüzünden TP'de :) 3. özellik gelmesi güzel olabilir :)
· 1 tepkiEmirhanEkinci dedi: ↑bendebaşka oyun yokmu ya online oynabilceğim illa fps olması zorunlu değilÇoğunu saydık, kaldımı acaba başka? ? Yok bulamadım.
Hiçbir ürünü kaliteli değil, o fiyatlara daha iyisini bulursunuz.
· 2 tepkiOyunun dosyalarını dorğulamayı dene, olmaz ise iade et, hem bu dolandırma olmuyor ki :)
· 3 tepkiEmirhanEkinci dedi: ↑o zaman sistemim fortnite kaldırıyoMaalesef, yine DX 11 destekleyen bir oyun olduğu için açamazsınız.
ExpertGamer90 dedi: ↑Sonra silahlı bir adam gelir ve Jonathan'ı öldürür.Jonathan'ın gizli oğlu çıkar ve babasını öldüren adamı öldürür...
· 2 tepkiEkran kartınız DX 11 desteklemediğinden oyunu açamazsınız.
· 1 tepkiwolfvo dedi: ↑Pc kaldırsa ne güzel olur.Lakin antika şeylerde yeni şeyler denemek bazen tarihi eserlere zararlı olabilir.Doğru vallahi hocam :)
· 1 tepkiPcbilgilisi dedi: ↑Hayla GTA 4 ve GTA 5 oynatmayan PC Ler var çünkü.Bu sorun, oyunu kötü yapmaz, hem GTA 4 hem de GTA 5, ikisi de güzel oyun.
· 1 tepki