Kudurcini
son görülme
Son mesajları
Öncelikle iyi forumlar. Yen bir xperia Telefon almayı düşünüyorum aklıma X Compact felan geliyordu ama Z5 daha iyi gibi gözüküyor. Sizce Z5 hala alınırmı? Yoksa Z5 yerine X Compact veya XA1 felanmı almalıyım?
Arkadaşlar Xperia m4 aqua'm var. Tek bir sorunu var oda: ahizesinden ses az geliyor. İkinci El satmaya çalışsam kaç tl eder?
serhatdundar dedi: ↑Öncelikle telefonun su geçirmez değil, suya dayanıklı olduğunu belirtmek isterim. Soruna cevap olarak aqua ile havuzda video çeken de var, suya düştü diye bozulan da, senin nasıl muhafaza edeceğine bağlı, genelde şarj so
Xperia m4 aqua telefonumu havuza soksam birşey olurmu?
Akadaşlar xperia m4 aqua telefonuma android 6.0 gelmedi. Ne yapmam gerek? Galiba bazı sorunlar varmış o yüzden gelmiyormuş diye duydum doğrumu?
Jon Snow dedi: ↑Öncelikle güncellemeleri manuel olarak denetle. Gelmemişse bile sabırlı ol senin cihaza da gelecektir.tamam teşekkürler :)
· 1 tepki5 gün önce aldığım xperia m4 aqua telefonuma android 6.0 gelmedi. herkeze geldi bir bana gelmedi. ne yapmam gerekiyor? yardımcı olursanız sevinirim.
Arkadaşlar sizce xbox one s türkiye fiyatı ne kadar olur ? pahalımı yoksa ucuzmu ?
Yanlış bilmiyorsan arcade modelinde 3 kırmızı ışık hatası vardı. Slim modelde o hata giderildi diye biliyorum. Bence slim al çok çok daha iyi. :)
Kardeş bu saatden sonra xbox 360 alınmaz. çünkü artık yeni çıkan oyunlar 360 a gelmez. bence 360 alma one al
Arkadaşlar türkiyede insanlar neden hep playstation'a yöneliyor ? neden xbox ilgi duymuyorlar ?
...Görkem... dedi: ↑Merhaba, Bu saatten sonra artik sifir iphone 5s alinmaz. Cunku fiyatina gore sundugu ozellikler kesinlikle geride kaliyor. Sony xperia m5 modeli guzel bir donanim ve kameraya sahip fakat mediatek bir islemci kullandigi