marancı
son görülme
Son mesajları
Odin sürümü degistirmek işe yarar mı acaba?
Benim başım kalabalık. Toparlayınca kalan cüz olursa alırım. Dua ile...
|SeYYaH| dedi: ↑geçmiş olsun dileğinde bulunan cümle arkadaşlarıma en kalbi şükranlarımı sunuyorum, Rabbim hepinizden razı olsun.Hocam ellerinden öpüyorum. Rabbim şifa versin.
Fransa romunda hiçbir sıkıntım yok. Sadece hava durumu widgeti gps kapalı iken güncelleme yapmıyor. Her seferinde format ve Wipe vs yaptım ama Odinle TR romunu yükleyip işlem bitince nedense gene fransa romu ile açıldı tel.
Evet 4.4.2. Ben fransa romunu yüklemiştim. Dün sammobile dan TR romunu indirdim. Odinle 3 4 kere denememe rağmen TR romunu yükleyemedim. Nedendir çözmüş değilim.
9403 dedi: ↑widget ayarlarında, gösterilen şehir geçeli konuma ayarlıysa gps açık olmadan güncellemez sizin geçerli konuma mı ayarlı yoksa belli bir şehre mi?Eskiden nasılsa şimdi de aynı ayarda. Geçerli konumda. Ama şehir listesinden İsta
Satış devam etmektedir.
İnsaniyete ve insana ülke insanı olarak ne kadar az değer verdiğimizin acı hem de çok acı bir göstergesi. İnsani bir çalışma şartları olsaydı keşke. Taşeron mantıkla yerin 400m. altına insanlarımızı daha sağlıklı bir şekilde göndersek keşke
Beyaz renkli Note 8.0 3g(N5105). Telefon özelliği açık halde. Beyaz renk orjinal book cover ile. Her iki ürünün kutusu duruyor. Samsung avm den 2012 Mayıs ayında alınmış ürün. İstanbul-Fatih Yusufpaşa civarından. Haftasonu Pendikteyim.
Whatsapp a da geldi last seen i kapatma. Acaba orada kapattığınız için plus ı yükledikten sonra sıkıntı devam ediyor olabilir mi?
Sayacı sıfırlamak biraz riskli. Bu konuda hemşerim pars daha sağlıklı bilgi verir. Wipe yapınca silmeli. Cwm buna engel olmamalı. Zannımca o şekilde hallolur.