Marliyn
son görülme
Son mesajları
Biraz pahalı sanki önerilen ürün.. Çünkü geçenlerde bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine groupon şehirfirsatından aynı ürünün farklı markalısını aldım (Beko) 124 tlydi.
Bu zaman kadar en ucuz (yurtdışı problemleri olmayan ) iphone 5 groupon'daydı daha da görmedim başka bi yerde.. Hepsiburada ilk olarak 2,800-3,300 arasında değişen fiyatlarda sunuyordu. (Hafızaya göre de değişio fiyat tabi)
Arkadaşlar merhaba, Fotografçılık bölümünü yeni kazanan yeğenime , mesleğini simgeleyen makineyi hediye etmek istiyorum. Canon EOS 550D DSLR bana önerirmisiniz ??
http://www.sehirfirsati.com/deals/tum-turkiye/iphone-apple-telefon-tt/14207627?utm_source=GRPN&utm_medium=ShoppingHub Satın aldım ve 1 gün içerisindede telefon elime geçti. Bİlginize
Temel ihtiyaç : www.google.com Haber : www.haberturk.com Alışveriş&Plan Program : www.sehirfirsati.com Yemek : Yemeksepeti.com E posta : www.hotmail.com