maviyeşil
Son mesajları
Hayırlı geceler herkkese..
evet çok belli ettim dimi yeni oldumu:) Pcmaster sende tam yerinden yakaladın hee:)
Oturayım tabi de boş boş oturmayalım, ikram varmı? :D
Anladım eline sağlık biraz boş konuşulmuştu doğrusu...
PcMaSTeR dedi:Naaa dedi:amaçsız ve saçma bir topik,kilitlenmeli.Arkadaş İyimisin ? Burası Tanışma Bölümü Neresi Saçma ?Hoşbulduk arkadaşlar, slm alan herkesten Allah razı olsun,ayrıca Naaa arkadaşımızıda aydınlattığınız için teşekkürler:))
Öncelikle herkese Selamün Aleyküm, şunuda belirtmeden geçemicem siteniz çok güzel hatta harika insanlar seviyeli, sevgi ve saygının önde gittiği bir site daha ne olsun :P bu güzel sitede banada yer varmı? :)
Hemen piyasaya sürelim..
Benim 6.sı hoşuma gitti..
Bunu çizen arkadaşı çok merak ediyorum acaba hangi psikolojiyle yapmış olabilir...gayet trajikomik ve enfesss
Benimde lise döneminde gördüğüm bir rüyayıertesi gün aynen yaşamıştım...entereesannnn:p
rapper_uur dedi:grup yüzünü göstermeyen veya grup saçı uzun veyaa grup kirpi,grup saçını kestirmeyen ve kurup saçını uzatansüper ya yada grup saç yumakları :)