mokosom
son görülme
Son mesajları
Arkadaşlar bu sistem için anakart önerir misiniz ? Sepet - inventus
Arkadaşlar söyle bir sistem hazır R7 370 ile parçalar birbirine uyumlumudur? Sepet - inventus
Konunun başlığını cidden yanlış yazmışım :) Ukala gibi görüyorsunuz şimdi fakat benim söyleme çalıştığım madem okadar oynuyoruz ve bu insanlara oynadığımız zaman boyunca para kazandırıyoruz,biz neden kazanmayalım ? Bu bölümü geç 500 tl gibi
İki soru soracağım cevap verirseniz sevinirim.1- Arkadaşlar fps,mmorpg,rpg vb oyunlarda müthiş yeteneği olan arkadaşlarımız var,oyuna sanat muamelesi yapan insanlar var. Bu insanlar bu kadar güzel oynuyorsa hakkını almayacakmı ? Asosyalliği
hocam oyun performansı alamazsın derken ? full ayarlarda cs go 60 fps veriyor ayrıca bf4 (multiplayer ) de öyle . Oyun performansı alamazsın lafınızı anlamadım.
Selam arkadaşlar bilgisayar bu Intel I5+8 Gb Ram+2 Gb R7 240 128 Bit+500gb Hdd GittiGidiyor'da 188932520 gta 5 orta ayarlarda 30 fps alıyorum ve ben bu fps i yükseltmek istiyorum. Overclock yöntemini duydum neredeyse hiç bilgim yok sanırım
r7 240 giriş seviye bi ekran kartı diye biliyorum youtube da videolara baktım normal ayarlarda gta 5i 30 fps de açıyor buda bana yeter önerirmisin hocam şimdi bu bilgisayarı ?
Intel I5+8 Gb Ram+2 Gb R7 240 128 Bit+500gb Hdd GittiGidiyor'da 188932520 beyler i5 işlemcili bir tane buldum yeni oyunlar için i5 yeterli gibi i7 ile arasında fark yok diyorlar. Sizce nasıl bilgisayar ?
1500 değilde 1200-1300 arası verebilirim ve ben bilgisayar toplamakla uğraşmayı sevmiyorum .d zaten toplanmış olanlara bakıyorum önerin varmı ?
yani benim oynayacağım cs go dur. Gidip gta 5 oynamayacağım ps3 de var zaten :D ama yeni çıkan oyunları denemek için medium yada low da oynayabilirim buna dayanır mı sizce ?
8 gb ram 2 gb ekran kartı AMD 3.4 ghz işlemci falan bana iyi gözükmüştü hocam tüh be :(