Son konular
1 konu24 cevap
Son mesajlar
10 mesajMerhaba Yine Ben :) . 1 Sorum Olcakdı . Download Mode Girdim Ve Firmware Update Yazdı Ve %0 Yazıodu Napacam bundan sonra :)
Allah Sizden Razı Olsun . Başka Ne diyeyim :)
Download Moda Geçemiyorum :( USB ile MEcbur
SAdece TWRP ye Ulaşabiliyorum SAtecen . Yorumlarınız İçin Teşekkürler . Dediklerinizi Uygulayacağım Olmassa Birazda Başınızı Ağrıtacağım :)
Telefonum : Lg G2 D802 . Telefon : ROOT Lu . Telefona Root Attıkdan Sonra TWRP Yükledim Ve Wipe Yapdıkdan SOnra Tolefon Açılmamaya Başladı . LG Logosunda TAkıl
Şuan Sizin Yorumunuzu Okuduktan Sonra . http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=36 Sitesindeki Germany KDZ yi İndiriyorum .
"orjinal android yazılımını " demişsiniz . Bu Dediğiniz KDZ Uzantılı Dosyamı .
Teşekkürler KDZ mi Oluyor Android Sürümü .
Yorumunuz İçin Sağolun OTG . 1 Ucuna USB takılan Diğer Ucu Telefona Bağlanan mı Eğer Oynsa O Şuan Bende Mevcut . Sistemi Flasha Atın Derken NE Demek İstediniz .
Telefonum : Lg G2 D802 . Telefon : ROOT Lu . Telefona Root Attıkdan Sonra TWRP Yükledim Ve Wipe Yapdıkdan SOnra Tolefon Açılmamaya Başladı . LG Logosunda TAkıl