Nazım Ymn
📍 İstanbulson görülme
Son mesajları
Merhabalar. Bugün Cloud 2 aldım. Taktığımda mikrofonun çalışmadığını fark ettim. Ses var fakat mikrofon çalışmıyor. Nasıl çözebilirim ?
Death Mark dedi: ↑Corsair Gaming Void Pro RGB USB Dolby 7.1 - Black Kulaklık Fiyatı Öneririm.Corsair Gaming Void Pro Surround Dolby 7.1 - Red Kulaklık Fiyatı Sizin önerdiğiniz RGB modeli. Ben bunu kastediyordum. Acaba aralarındaki tek fark
Bu üç kulaklık arasında kaldım. Genellikle FPS oyunları (PUBG , CSGO) oynuyorum. Bu kulaklıklar arasından hangisinu tercih etmeliyim ? (Nedeni ile açıklarsanız sevinirim.)
utkuversus dedi: ↑Bildiğim kadarı ile çok eski ve rakiplerine karşı üstünlüğü yok. Arctis 5 dışında Void proya bak derim. Oda pahalı.Sanırım Cloud 2'den vazgeçtim. Sennheiser GSP300 ve Arctis 5 arasında kaldım. Sennheiser'in stereo ses kali
· 1 tepkiutkuversus dedi: ↑Arctis 5 kesinlikle.Sebebi ile söyler misiniz lütfen? Çünkü bir taraf HyperX bir taraf Steelseries diyor. Birbirlerine ne gibi üstünlükleri var ?
Rudolf dedi: ↑HyperX Cloud 2 kullanıyorum. Çok kaliteli parasını hak eden bir ürün.Stereo ses kalitesi nasıl ve kulaklık ağır mı acaba ?
HyperX Cloud 2 , Corsair HS60 ve Steelseries Arctis 5 arasında kaldım. Benim için önemli olan Stereo ses kalitesi. Yani oyun için alıyorum. Kulaklığın çok ağır olmasını istemiyorum. Sizce hangi kulaklığı tercih etmeliyim ?
Merhabalar. Kulaklık almayı düşünüyorum. Aklımda 3 kulaklık var. Steelseries Arctis 3 , HyperX Cloud Silver , Corsair HS50. Bu kulaklıklar arasından hangisini tercih etmeliyim ? Kullanmış kişiler yazarsa sevinirim.
Görkem Say dedi: ↑İlk etapta sıkıntı olmaz ama küçük küçük takılmalara olacaktır bunu söylemeliyim. Yani tam uç sınır 8 GB. Eğer ilk etapta 8 yapacaksanız aradan çok geçmeden 16 ya tamamlamanız gerekir. Ayrıca bunun yerine işlemciyi yükselt
Görkem Say dedi: ↑Monitörün 1400 TL olduğunu varsayarsak uygun gibi.Ram'i 8GB yapsam sıkıntı olur mu acaba ?
Sistem toplamayı düşünüyordum. Cantuğ Özsoy bir PC toplamış. Uygun fiyatlı bir PC gibi görünüyor. Sizce alınır mı ?
Görkem Say dedi: ↑Böyle bir sistem işinizi görecektir. 1-2 ay sonra ise Samsung Evo 960 250 GB ile bu sistem oturmuş olur. İşlemci : AMD Ryzen 5 1600 Soket AM4 3.2GHz 19MB Önbellek 65W 6 Çekirdek İşlemci | ITOPYA Anakart : MSI B350 PC MATE