R€D
son görülme
Son mesajları
Niye herkes EFI Shell'i etiketleyip mesaj kasmaya çalışıyor?
· 1 tepkiavni246 dedi: ↑Gamebooster sadece kasa ve "hava sirkülasyonu" ısıya öyle ahım şahım farkettirmez psu yu dandik almadığı ve hava sirkülasyonu rezil bir kasa kullanmadığı sürece sorun yokHava sirkülasyonu rezil bir kasa :d Isınan havayı tahli
avni246 dedi: ↑Arkadaşın seçtiği kasa gayet güzel ve senin dediğin kasayla beraber aynı fiyata geliyorCorsair varken Gamebooster mi :d Kullanmadığın şeyleri önerme.
avni246 dedi: ↑Kardeşim kasa gayet güzel neden böyle birşey dedin hem adam sadece psu uyar mı diye sormuş cevabı verdik konuyu uzatmaya çalışmayınİstediğim cevabı veririm. Kasanın airflowu kötü.
Guaqroz dedi: ↑Kasa çok kötü değil önünü mesh olması iyi birşey ama 400 tl yr bulabileceğin güzel bir kasa ama önerim bütceyi biraz arttırıp aerocool aeroone frost modelini alman 480 tl felanBu bütçeye Spec Delta 550W 80+ alınır.
Bütçe sıkıntın varsa CAT5E kullanabilirsin.
· 1 tepkiNeden bu kasa?
Kendini nasıl hissediyorsan öyle davranmalısın. Cool olacağım diye çabalara girmene gerek yok.
Önemli olan, doğal davranmak.