Rootsyl
📍 kim takar caddesi, kemalpaşa tatlısı, no:3,son görülme
Kodlama biliyor (R, Python, C, Regex, Latex) Oyun Gurusu (En sevdiği oyun: Nier:Automata) İngilizce bilmiyor isen öğren. Bilgisayar tutkunu. Amatör haçker. (Artık değil)
Son mesajları
144hz monitor 1080p mi yoksa 1440p mi?
Ustune dusunmemek en mantiklisi. Herkes oluyor sonuc olarak. Ustune dusununce bir seyin degistigi yok acikcasi. Stres olup saglik sorunu cikarma kendine :)
· 3 tepkiHer turlu 5070 olani sec. Birazcik daha ustune ekleyip 32gb ram takarsan tadindan yenmez.
· 1 tepkiKahve sevmiyorum. Caydanlik al cay yap.
Araba yarislarini seviyorsan guzel oyun. Premium edition hem araba paketleri hemde yeni haritalar ekliyor. Deluxe almazdim ben olsam sadece araba paketleri cok degcek seyler degil.
· 1 tepki0 kodlama bilgisiyle 1 haftada bitecek iş. Bence para vermedende halledebilirsiniz. örnek: https://docs.microsoft.com/en-us/dotnet/api/system.windows.forms.webbrowser.refresh?view=windowsdesktop-6.0
boston dynamics tarafından 2 yıl önce yapıldı bu.
en iyi ayarlarda stabil 60 alabilmeniz lazım.
· 2 tepkikesinlikle red dead redemption 2 En azından düşük ayarlarda oynayabilirsin. cp77 fsrla çalışır duruma gelebilcek bi oyun değil.
jokor34 dedi: ↑Evet linux iyi biliyorum ama ben taşıma ve pil ömrü için mac seçmek istiyorum ve sorduğum soru mac beni yarı yolda bırakır mı?Eğer konu pil ömrüyse macos işinizi görür.
Burda çözüm anlatılmış. Ayrıca BIOS ta UEFI ayarının açık olup olmadığına bakılması istenmiş. Değilse açın. Eğer çalışmaz ise "*önyükleyici olmadan devam edin*" i seçin ve linux gelince önünüze şu programı çalıştırın. Sıkıntı diskinizde bo
Oyun oynanmayacaksa linux ikisininde içinden geçer yazılım departmanında.