Salawdaha
📍 Boş alanson görülme
evet
Son mesajları
Windows 7ye geçmeni önermem bunun yerine başka dağıtımları deneyebilirsin.
· 1 tepkiEn iyisi doktora git hiç gerek yok buralardan araştırma yapmaya.
· 1 tepkiKaanCK dedi: ↑AMD Radeon Panelini bir açtım yazılar yarım yamalak sizce neden? Bende aynı sorunu yaşamıştım ne yaparsam bi çözüme varammıştım en sonunda temiz kurlum yaptım ve düzeldi.
eren623 dedi: ↑Merhaba arkadşalar telefonumun bataryası şişti para ödemek istemiyorum.nasıl onarabilirim?Boş ver para candan önemli ne atıcan (sen) ölene kadar kullan
batuhan.ersan81 dedi: ↑ Arkadaşlar alttaki hesabım kapalı yani silinmiş durumda ancak burdan bir türlü kaldıramadım yardımcı olabilir misinizBaşka bir çözümü olabilir fakat ben direkt uygulamanın verilerini siliyorum ama tüm hesaplara tekra
· 1 tepkiGörkem Say dedi: ↑Foruma mobilden girmeyeli yıllar olduğu için bir fikrim yok düzelmezse iletirim.Sadece mobilde olmuyordu fakat sanırım düzeltildi. Teşekkür ederim :)
· 1 tepkidavutergunn dedi: ↑Arkadaşlar bildiğiniz otomatik driver güncelleyen program varsa aşağıda belirtirseniz çok sevinirim. Ben eskiden İobit Driver Booster kullanıyordum gayet güzeldi fakat bu forumda takılırken İobit'in programlarının pc yi
· 1 tepkiFroseth dedi: ↑A90 kullansam bende değiştirmezdim dikkat etmedim boşa 180 tl paran gider :Da9 a90 değil fakat şu an için değil zaten gelecek için bir soru kafama takıldıda.
Bloody a9 şu an bir sıkıntısı yok fakat nedense değiştirmek istiyorum. Bunun da bir sebebi 3-4 yıldır kullanmam olabilir. G 102 prodigy dikakttimi çekti nasıl bir mouse kullanmış kişilerden yorum bekliyorum ya da bu fiyat aralığında önerebi
Bi ıssırabilsem dedi: ↑Power Supply düşük geliyor.Fakat önceden bir sıkıntı yaratmıyordu sorunsuz olarak 1.5 ay kullandım.
· 1 tepkiBunula alakalı benzer bir konu açmıştım ve sorunun donanımsal olduğu neredeyse kesinleşti. Bilgisayarı test ettim test ettiğim oyun rainbow six siege ekran kartının ayarları defaultta iken normal maçta 5 dkda bilgisayar kendine reset attı.
· 1 tepkiUtku Cabir dedi: ↑Lol oynuyorum genelde. Rival 650 tercih ettim. Daha sonra ağır olduğunu düşünerek iade edip tekrar G900 aldım. G900 kullanılmış çıkınca iade edip sıfır paketi ile değişimini istedim. Verdiler mecburen :D.Hayırlı olsun :)
· 1 tepki