Serhat002
📍 Balıkesirson görülme
Son mesajları
Merhaba, Display port kablosu almak istiyorum sistem özellikleri aşağıdaki gibidir 1.2 mi yoksa 1.4 mü almalıyım link atabilirseniz çok müteşekkir olurum. Bütçe 200 TL Monitör : https://www.hepsiburada.com/acer-ni...-hd-led-monitor-um-qq
ThorJ dedi: ↑Gecikme süresi mi bu bahsettiğiniz değer?Merhaba, Evet efendim
Merhaba, Acer monitörüm bulunuyor Visual Response Boost açtığım dada kapattığımdada herhangi bir işlev görmüyor ms test ettiğimde ufotest ile 5.6 Ms çıkıyor yardımcı olmanızı rica ediyorum. @ThorJ @Jarvisit Saygılarımla.
ThorJ dedi: ↑Sürücü yüklü mü?Merhaba, Yardımcı olabilir misiniz ? @ThorJ @Jarvisit Saygılarımla
Jarvisit dedi: ↑Geçerli hocam :)Merhaba, Nasılsınız tekrardan kusura bakmayın rahatsızlık veriyorum monitör 165 Hz ama VRB açtığım haldede 5 Ms olarak görmekte acaba hdmı 1.4 olmasından kaynaklı olabilir mi bu sorunu gidermek için sanırım
Merhaba, Sürücü yüklüdür . Saygılarımla.
Merhabw, Bios guncellendi başarılı bir şekilde doğru indirdigime eminim lakin yeniden başlatıldığı zaman ekrana görüntü gelmiyor klavye mouse islev gormuyor bios gelmiyor yardımcı olmanızı rica ediyorum. Anakart : Asus B350m-A Say
Merhaba, Bilgisayarımda 16 Gb ram var ama 7.86 Gb kullanılabilir demektedir. Bellek üst sınırı de kontrol ettim herhangi bir problemde yok yardımlarınızı rica ediyorum. Saygılarımla.
Merhaba, Rx580 için kendi sitesinden indirdim lakin yükleme yaparken bu hatayı vermektedir yardımcı olmanızı rica ediyorum hata resimdeki gibidir. Uygulama ile Driver kaldırıp yeniden yükledim lakin maalesef olmamıştır. Saygılarımla.
Merhaba, Aldığım monitör Acer 165 Hz 1 Ms olmasına rağmen ufotest ile denediğim de 165 Hz 5.6 Ms Olarak gözükmektedir acaba Visual Response Boost nasıl açılmakta bu konu hakkında yardımcı olabilir misiniz ? Saygılarımla.
ThorJ dedi: ↑Bu hata değil ki. Yükleme ekranı.Merhaba, Yeni ekran görüntüsünü sizlere iletiyorum bu dolduktan sonra hemen ekran görüntüsündeki problem ile karşı karşıya kalmaktayım. https://www.amd.com/en/support/kb/faq/gpu-kb205 Saygıla
Merhaba, Rx580 için kendi sitesinden indirdim lakin yükleme yaparken bu hatayı vermektedir yardımcı olmanızı rica ediyorum hata resimdeki gibidir. Saygılarımla.