Shqiperia
📍 Ayson görülme
Son mesajları
Hayır hani samsung kalitesiz diye bir algı var ya onun için sordum yani ürünün kalitesi olarak.
Arkadaşlar az önce bir konuda gördüm ve size sorayım dedim Galaxy s8 malzeme kalitesi konusunda bir problem yaratır mı ?
TeknoBoss32 dedi: ↑pixel normal 1. seri mi.pixel 2 ise pixel 2 almalısın.pixel 1 ise s8Evet pixel 1 ---- Mesajlar birleştirildi ----despotango dedi: ↑pixel mi ? pixel 2 mi ?Pixel 1
· 1 tepkiBen yurt dışındayım ve normalde s8 almak istiyordum ama aklıma Google Pixel geldi. Sizce hangisini almalıyım ? Pixel 470€ S8 ise 700€ sizce aradaki fiyat farkına değer mi S8 almak ? Yoksa Pixel mi almalıyım ?
Android telefon almak istiyorum (samsung) ama android alıyorsak saf andriod mi almamız lazım yoksa samsung gibi firmalar da olur mu ?
S8 alırsam kalitesi nasıldır ? Samsung kalitesiz diyenler var o yüzden sormak istedim, ona göre karar vericem çünkü.
Hangi cihazı almak daha mantıklı olur ? İkisi de 32 gb'lık.
Yaklaşık yarım saat PUBG oynadıktan sonra GPU ve CPU'nun 70-72 derecelerde gezmesi normal mi sizce ? Fan ise 4500 RPM civarında.
Ok@N_ dedi: ↑şu çöp diyen arkadaş kullandın mı merak ediyorum kendim uzun süredir kullanıyorum arkadaşımda iphone 8 var Xi bırakıp onu elime aldığımda dünya kadar fark var bırakın artık kötülemeyi ya komik oluyorsunuz :DTelefonun çentiği si
· 1 tepkiConfickerBelasi dedi: ↑çin ata sözü der ki : çalışıyorsa kurcalama.:)
ConfickerBelasi dedi: ↑ısınmıyor ve çalışıyorsa kurcalama...Hocam az önce tekrar baktım, ses tam olarak ikinci videodaki gibi ama sarjı çektiğimde ses kesiliyor.
seyhmus21 dedi: ↑Priz de topraklama yoksa yapar onun dışında şarjın içindeki devrelerde sıkıntı vardır Benimde öyle bir şarj aletim vardı artık şarj etmiyor hızlı şekilde felaket şekilde ısınıyor ve şarjı hemen kesiyorHayır ısınma olmuyor.
· 1 tepki