SoapMactavish123
son görülme
Son mesajları
The Medic dedi: ↑hocam daha önce kaç kere sınıfta kaldınız?Lise 4'ü okuyan birinin 17 yaşında olması lazım hiç mi aklınız başınıza gelmedi.Kardeşim hiç kalmadım, ilkokulda boyum kısa diye müdür anaokuluna yazmıştı 8 yaşında başladım okula b
Robert Grenee dedi: ↑Olması mantıksız+1
Rizelimapper53 dedi: ↑Sanmam. Ortaokullarda olmayacağı kesin de, Liselerde de olacağını düşünmüyorum.Olursa büyük haksızlık olur maddi durumu olmayanlar için, ben her derse girdim dinledim ama çok birşey anladığım da söylenmez.
· 1 tepkiHakancls dedi: ↑Umarım olmaz :)Umarım ya tek isteğim kalmanın olmaması olursa lise 4 de yaşım 20 oluyor ve subaylığı kaçırıyorum..
Sizce bu sene kalma olur mu?
Dora dedi: ↑Ortada küfür vs yoksa bir sorun olacağını sanmıyorum. Büyük ihtimalle blöftür.Şikayetiniz alınmıştır diye ss attı ama aradan bikaç ay geçti bi sorun olmaz demi abi.
İnstagramda birisi ablamı rahatsiz ediyordu ablama bidaha yazarsan aklının alamayacagı şeyler olur gibisinden bişiler yazdım o kişide bunu ss alıp egm ye attı aradan bikaç ay geçti bişey olur mu?
NickChicken dedi: ↑Hayır, göremez.Teşekkür ederim cevabın için.
Merhaba atıyorum facebook ta bi sayfaya girip baktık o sayfa sahibi bizim sayfaya baktığımızı görür mü?
CoderF Sapiens dedi: ↑merhabalar, ben birini sevdim çok sevdim sonra onun en yakın kız arkadaşıyla kankaydık oda bana 1 , 2 yıl önce oda beni seviyormuş öyle dedi daha sonra söylediğimde duygularını kesildiğini söylemişti :( ben karşılıklı
· 2 tepkiPARAzitCELL dedi: ↑İçinde yaşadığımız dünyadan daha gerçekçi kabus mu var ama biz onu Cennet kılmaya çalışıyoruz, napak...Daha haklı bir yorum görmedim.
Captain Price 141 dedi: ↑4 Dil Biliyorum :) -Türkçe -İngilizce -Almanca -Rusça Siz ?Bu kadar dili nasıl biliyorsunuz kursa mi gittiniz ben Türkçeyi zor konuşuyorum ya
· 2 tepki