supercanlitv
son görülme
Son mesajları
Otomatik Panjur Üzerine Site yaptım sizce nasıl olmuş hocam.
Aynı Sorun bendede var ama kimse cevap vermemiş sağolsun :) daha öncede yaşadım şarj yuvası orjinal mi genelde yan sanayide oluyo sıkıntı
Arkadaşlar burayı bi deneyin ben genelde http://www.muzikdinle.mobi yi kullanıyorum müzik dinlemek için harika tavsiye ederim.
madmex dedi: ↑detayları kredi risk raporunu tıklayarak görebiliyorsun 2,3 TL ödemesi var.Detaylarda hangi bilgiler var hocam. bu puan neyi belirliyor Onu tam anlayamadım.
Kredi Puanı 1624 yazıyor arkadaşlar Bu puan tam olarak ne anlama geliyor. Bu siteden üye oldum. KKB sorgulama için http://www.acilkredibasvurusu.org/2014/09/kkb-kredi-kayt-burosu-sorgulamas.html
Benim de kalbim beşiktaşın almasında ama Zor bir maç ne diyelim hakeden alsın. Furbolun adaleti yok malesef .