TR_Umit
📍 İstanbulson görülme
Son mesajları
Windowstan kaynaklanan bir problem olduğunu düşünüyorum çünkü caddydeki hdd çalışıyor sesi geliyor
Pcden kaynakaldığını düşünmüyorum çünkü internette çoğu aynı notebook için videolar izledim sıkıntı çıkamadı hiç
Merhabalar, Asus notebookuma ssd güncellemesi yapmak istedim ve bir ssd satın aldım. SSD'yi hdd yerine hddyi de bir caddy kızak alarak dvd rom bölümüne taktım. Ancak ne biosta gözüküyordu ne başka bir yerde. Aygıt yöneticinden depolamaya ba
· 1 tepkiKronik bir sıkıntı . Şarj soketi bozulmaya aşırı derecede meyilli. Takarken çıkarırken dikkat edilmesi gerekiyor. Servise göndererek şarj soketini tamir ettirebilirsin. Geçmiş olsun.
Telefonu aldığımdan beri aynı sıkıntı mevcut. Ekran kendi kendine dokunuyor. Ekranı kilitleyip tekrar kilidi açtığımda dokunma bitiriyor. Bir günde bir çok kez yaşıyorum . Servise gönderdim . Fabrika ayarlarına döndürüp geri gönderiyorlar.