umitcanyucel
son görülme
Son mesajları
Öncelikle selamlar, 2015 model a7 telefonumun wifi si durduk yere kapanıyor. 1-2 DK geçmeden kapanıyor. Aynı ağa bağlı diğer cihazlarımda böyle bir sorun yok. Bunu açıklayabilecek varsa güzel olur, teşekkürler.
Selamlar, max 100tl bütçem var bu fiyata alabileceğim en iyi kulaklık nedir? Genelde bass lı dinlerim. Oyun vs oynuyorum arada ona göre önerirseniz sevinirim.
Arkadaşlar bayadır arıyorum ama bulamadım, superpower 2 tarzı bir oyun yokmu android piyasasında? Bildiğiniz superpower2 tarzında strateji oyunu varsa yazabilir misiniz?
Windows 8.1 dedi: ↑Bilmiyorum.Eyvallah
Windows 8.1 dedi: ↑Telefon düştüğünde parça çıkmış olabilir heraldeOlabilir. ---- Mesajlar birleştirildi ---- Olabilir.[/QUOTE] Garantiye yolluyum mu? Ek ücret alırlar mı?
Windows 8.1 dedi: ↑Bir parçası oynuyordur, telefoncuya göster.Alalı 2 hafta oldu garantiye yolluyum mu? ---- Mesajlar birleştirildi ---- Telefon düştüğünde parça çıkmış olabilir heralde
Windows 8.1 dedi: ↑Sesi videoya çek.neyle çekeyim ---- Mesajlar birleştirildi ---- Cevizi sallarsınya öyle işte
Arkadaşlar telefonu ranzadan düşürdüm. Salladım telefonu ses geliyor. Bu doğal mı veya samsung j6 kullananlarda o ses var mı? ---- Mesajlar birleştirildi ---- Ses aşırı fazla
Türkiyemmm dedi: ↑Sorun cozuldu mu??Sorunu yeni bir hesap açmakla çözdüm teşekkürler.
Beyler bir tane (fake) instagram hesabım var şifresini unuttum. Nasıl alırım e-postasınıda hatırlamiyorum yardımcı olabilecek misiniz? Gerek kalmadı
Herkese teşekkür ederim
İsimsiz kullanıcı dedi: ↑Jbl C100sı In Ear Kablolu Mikrofonlu Kulaklık - n11.com Ben burdan aldım. ---- Mesajlar birleştirildi ---- Yok maalesefTeşekkür ederim.