VforVendetta_
📍 İzmirson görülme
Son mesajları
ConfickerBelasi dedi: ↑batarya ve şarjı takılı olsunda tehlike yok yanlış bios atmazsan sorun olmaz...bataryası ölü
ConfickerBelasi dedi: ↑msi sitesinde biosunun günceli var mı bak...Baktım 2012 yılında olanı var ama diyelim güncelleme olmadı birdaha açabilecek miyim?
ConfickerBelasi dedi: ↑pil değil bios chipini casperdan almış adam biosu güncelleyince düzelir yüzde 99...BIOS güncellemesini nasıl yapacağım BIOS ayarlarında öyle birşey göremedim.
utkuversus dedi: ↑Donanımları yerinde mi?Evet. ---- Mesajlar birleştirildi ----ConfickerBelasi dedi: ↑CX640DX | Laptops - The best gaming laptop provider | MSI Global bu o mu? biosu değişmiş olabilir...Evet o. ---- Mesajlar birleştirildi
Xiaomi Black Shark.
Merhabalar. Benim laptopum MSI CX640DX. Bir olay oldu ve BIOS pili patladı. Tamirciye verdik ve geldiğinde laptop Casper diye açılıyor. Nasıl düzeltirim??
Sorun başlıktaki gibi. Çözüm? Stereo yok Ses aygıtlarında.
Arkadaşlar ben AK47 skinimi satacaktım ama onaylamalar bölümünde beyaz ekran çıkıyor acil.
Merhabalar. Ben oyun için bir trainer yükledim ama aktif etmemiz için home tuşu gerekli benim laptobumda home tuşu yok. MSI CX640DX kulanıyorum yardın edermisiniz ekran klavyesine baktım ama yok, klavyemde yok.
CS:GO falan rahat oynatıyordu hiç şansımız yokmu?
Merhaba arkadaşlar. Şu sistemde Rust ve Just Cause 3 oynanırmı? Ati mobility radeon 5470 Intel I5 m480 2.67 ghz 4 GB Ram ---- Mesajlar birleştirildi ---- HDSIDE'da var.
Monitörlü varmıdır?