İçeriğe geç
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Sinema Dizi Akıllı Ev Motosiklet Mikromobilite Kripto Para Sağlık Teknolojileri Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Sosyal Medya

Galatasaray.org Saldırıya Uğradı!

Geçtiğimiz hafta boyunca ülke gündemini sıkça meşgul eden ve Galatasaray’ın 2-0‘lık galibiyeti ile sonuçlanan Beşiktaş – Galatasaray derbisinin etkileri sürmeye devam ediyor.

Berkay Tutal

okunma

Galatasaray.org  Saldırıya Uğradı!

Geçtiğimiz hafta boyunca ülke gündemini sıkça meşgul eden ve Galatasaray’ın 2-0‘lık galibiyeti ile sonuçlanan Beşiktaş – Galatasaray derbisinin etkileri sürmeye devam ediyor.

Maç sonrasında sosyal medyada da uzun süre konuşulan derbinin ardından, bugün akşam saatlerinde bize ulaşan bir grup, Galatasaray Spor Kulübü’nün resmi sitesi galatasaray.org’un 621 bin kullanıcısına ait isim, soyisim, telefon,  TC kimlik numarası, e-posta adresi ve parola bilgilerini ele geçirdiklerini iddia ettiler.

Konuyla ilgili olarak, galatasaray.org’un dün 15:30 ile 16:30 saatleri arasında çevrimdışı olduğunu ve bunun sebebinin yaptıkları saldırıdan dolayı alınan güvenlik önlemleri olduğunu iddia eden grup, saldırının ardından ele geçirdiklerini iddia ettikleri kullanıcı bilgilerinin bir bölümünü de kanıt olarak bizimle paylaştı.

15-01/07/gsspor.jpg

Maç sonu Galatasaray klubünün yönetimi, Galatasaray taraftarlarının davranışları ve hakem Cüneyt Çakır’a bir tepki olarak bu saldırıyı gerçekleştirdiklerini belirten grup, güvenlik önlemleri alınmadan önce sitenin ana sayfasının üstte yer alan görselde olduğu gibi görüldüğünü iddia ediyor.

Etik sebepler dolayısıyla, iddia sahibi grubun bizimle paylaştığı 100 kişilik listeyi sizlerle paylaşamıyoruz ve gönderilen bilgilerin doğruluğu konusunda bir onaylama yapmadığımızı da belirtelim. 

Konu hakkında henüz Galatasaray Spor Kulübü tarafından yapılmış bir açıklama bulunmuyor ancak bir açıklama gelirse bunu da sizler ile paylaşacağız.

:: Galatasaray Spor Kulübü resmi sitesine yapılan saldırıyı nasıl değerlendiriyorsunuz?

Haberde hata mı var?Bize bildirin

Senin fikrin ne?

Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?

Yorumlar (20)

SDN Okuru

bu ne arkadaş bi maç kaybettik diye sitemi hacklenir ?

SDN Okuru

8taşlılardan beklenilen seyler bunlar

SDN Okuru

oyle bır KOYMUS kı yenılgı bi kaç tane lavuk hazmedemeyıp sıteyı hacklemeye kalkışmıs

SDN Okuru

Beşiktaşa laf etmeyin sanki yönetim heklettirdi.Laf edeni çarşı grubu olarak tokatlarız !!!

pesimist

Ana sayfadaki yorumlara bakýyorum da yine taraftar çatýþmasý... Kimse sitenin güvenliðinden, hesap bilgilerinin çalýndýðýndan bahsetmiyor. Hacklenirse hacklensin benim takýmým en büyük zaaa iks de... Bu mudur yani?

seyhmus21

Kesin paralelciler yapmýþtýr.

KatyPerry

Adamý , Madam yaparlar Madam.

Mr.Shadow

SDN Okuru

Bjk ye suç atacağınıza 4 yiyin gelin

SDN Okuru

öyle mağdur edebiyatı yaparken iyi değil mi 8taş? etrafa mı saldırmaya başladın yoksa

Daha fazla yorum (10 yorum daha)

Yorumlar yapay zekâ destekli ön elemeden geçer; son karar moderatördedir. Topluluk kuralları

Günün teknolojisi, sabah 08.00’de

Seçtiğiniz konularda günün 5 önemli haberi, her biri 30 saniyelik özetiyle. Reklamsız, tek tıkla ayrılırsınız.