Reklam
    Reklam
    Donanım

    Galaxy Alpha, Note 3’e Fark Attı

    Samsung’un alışılagelmişin aksine metal çerçeveye sahip olacağı düşünülen akıllı telefonu Galaxy Alpha hakkında detaylı sızıntılar gelmeye devam ediyor. Son olarak buradaki haberimizde 4 Ağustos tarihinde tanıtılacağını yazdığımız akıllı telefonun, şimdide 13 Ağustos tarihinde tanıtılabileceği konuşuluyor.

    Akıllı telefonun tanıtılacağı tarih kesinleşmiş olmasa da, teknik özellikleri bir bakıma kesinleşti. Antutu benchmark testinde karşımıza çıkan Galaxy Alpha’nın, Samsung tarafından geliştirilen 8 çekirdekli Exynos 5433 işlemci ile geleceği, 2 GB RAM’inin ve 720p çözünürlüklü 4,8 inç ekranının bulunacağı anlaşılırken, ekranın piksel yoğunluğunun 320 ppi olduğu görülebiliyor.

    Reklam
    Reklam

    14-08/01/antutu.jpg

    Galaxy Note 3’ü solladı

    Sonuçlara göre Galaxy Alpha, Antutu’dan 38,658 puan alarak Galaxy Note 3’ü geride bıraktı. Tanıtılmasının üzerinden neredeyse bir sene geçmiş olmasına rağmen piyasadaki en güçlü Android telefonlar arasında yer alan Galaxy Note 3’ü geride bırakan Galaxy Alpha, başta Apple olmak üzere rakiplerini zorlayacağının sinyalini şimdiden verdi.

    Reklam
    Reklam

    :: Galaxy Alpha mı yoksa Galaxy Note 3 mü?

    ×

    Yorumunuz gönderildi,
    onaylandıktan sonra yayımlanacak.

    14 Yorum

    1. SDN Okuru

      8 Çekirdek ne ak, biz p2 mmx çocuğuyuz

    2. SDN Okuru

      normal değil mi 4 çekirdekle 1080p görüntü çözümleyen işlemcinin 8 çekirdekle 720p ekranı çözümleyen cihaza geçilmesi bence o kadar da iddaalı değil

    3. SDN Okuru

      galiba zamzung bu sefer adam gibi telefon yapabilcek. iphone 6yıda alcam alphayıda alcam

    4. SDN Okuru

      720p yerine 1080p olsaydı daha iyi olurdu. Birde artık 3 gb ram olması lazım androidlerin yoksa kaldırmıyor sistem.

    5. SDN Okuru

      Alpha Dediklerine Göre Büyük İhtimalle Alphadan Sonra S Serisi Bitecek Yeni Bir Seri Yapacaklar. PlaStikler Gitsin Metal Gelsin Artık!

    6. SDN Okuru

      Şaşırıdm la samsung zaten hep ekranı büyüterek içine bişe sığdırıyor bunu nası yaptı diycem kesin birinden çaldı 😀

    7. SDN Okuru

      fiyatıda uygun olursa tercih edilebilir

    8. SDN Okuru

      Full HD çözünürlükteyim, bekliyorum alphacim. 720 kesmiyor..
      İmza: Note 3

    9. SDN Okuru

      bu telefon iphone 6 rakibimi :D:D:D:D:D:D:D

    10. SDN Okuru

      Bu yapilan testler hep yalan sirketler anlasmis bu testi yaparak insani al.aya zorluyorlar sadece

    11. SDN Okuru

      Note 3 Full HD çözünürlüğe sahip ama Alpha HD tabii kağıt üzerinde yüksek puan alıyor ama kimse attan inip eşeğe binmek istemez.En azından Full HD çözünürlük olmalıydı..Artık umudumuz Note 4 e kaldı..

    12. SDN Okuru

      sonunda birileri 2k ekranların gereksizliğini ve malzeme kalitesinin önemliliğini anlamaya başlıyor gibi . Umarım Samsung bu şekilde devam eder . Yoksa batmaktan kurtulamaz .

    13. SDN Okuru

      2gb ram ile nasıl solluyor anlamadım

    Diğer yorumları gör (13) Yorum Yap

    Yorum Yaz

    Mobil Versiyondan Çıkış Yap