Galaxy Note 3’ün EXIF Bilgileri Çıktı!
Samsung‘un merakla beklenen tablet telefonu (phablet) Galaxy Note 3 ile ilgili bilgiler gelmeye devam ediyor. Berlin‘de düzenlenecek olan IFA 2013‘te tanıtılması beklenen Galaxy Note 3‘te, 13 Megapiksel çözünürlüğünde bir kamera kullanılıyor.

Samsung‘un merakla beklenen tablet telefonu (phablet) Galaxy Note 3 ile ilgili bilgiler gelmeye devam ediyor. Berlin‘de düzenlenecek olan IFA 2013‘te tanıtılması beklenen Galaxy Note 3‘te, 13 Megapiksel çözünürlüğünde bir kamera kullanılıyor.

Çekilen fotoğrafta görülen EXIF bilgilerine göre kullanılan lensin diyafram aralığı f/2.2 olarak görülüyor.

GT-N7200 kod adında olması beklenen Galaxy Note 3, resmi olmasa da 5.9 inç büyüklüğünde Full HD Super AMOLED ekran ile gelecek. Samsung’un toplamda sekiz çekirdeğe sahip Exynos 5 Octa işlemcisinin, hızı yükseltilmiş sürümünü kullanacak olan cihaz, 2 GB RAM ile gelebilir.
Yeni çıkacak olan Android sürümünü kullanma ihtimali olan telefon, Galaxy S4 ile beraber gelen tüm sensörleri ve hareket algılama teknolojilerini üzerinde barındıracak.
Haberde hata mı var?Bize bildirin
Senin fikrin ne?
Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?
Yorumlar (38)
s4 ün kopyası :D
yokyaa
note 3 s4 ü bazardan salacaq. neceki s3 note 2 etkiledi. məncə note3 de 2 ghz.prosessor ola bilər
Ram 3 gb olcak.yalan haber
ne yapıyosunuz olum 4gb lik oyun uygulama ve yazılım yokki ne gereksiz adamsınız :D
ram 3 gb olmalı yoksa s4 den farki olmaz
3GB ram olmaIı bence 2 gb yetersiz olabilir.
Yazılım - donanım optimizasyonu olsaydı eğer 1 gb ram ve 2 çekirdek işlemci yeter ve artar olacaktı . Apple yada WİN8 gibi . Android şu şeyi ayarlayamadı bir türlü . Iphone 3G 600mhz işlemci ve 256 ram ile geliyor ama şu anda açamayacağı oyun ve takılabileceği site yok resmen . Nexus 4 kullanıyorum . 4 çekirdek işlemci 2gb ram ile o akıcılığı göremiyorum . Apple sevmediğim için almasam da cidden optimizasyon çok üstlerde . WİN8 e de uygulama oyun için bakmıyorum . Tek çarem bu lanet android .
arka planda programlar çalıştığı sürece ram'ler artacak gibi geliyor
ZİYARETÇİ 20.05.2013 19:18 android aynı özellikleri daha fazla sistem gücü tükerek kullanıma sunan dünyanın en saçma isletim sistemidir. ve samsung da bu her ürününde bu kurala uyarak onları reklamlayarak ballındırarak sunan dünyanın 2. saçmalığıdır. ama samsung bir jest yapıp NOTE İÇİN ÇANTA GELMİŞTİR adı altında bir kampanya da yaparsa bak o zaman çok satabilir! ne dersin samsung tutar mı ?............................cahillik başa bela cidden ya.Galaxy nexus ile lg nexus 4'ü bir karşılaştır bakalım nexus 4 daha fazla özellik sunmasına rağmen aynı miktar ram tüketiyorlar.Sistem kaynaklarını aşırı tüketen samsung'un androidleri android işletim sistemiyle bir alakası yok.