Galaxy Note FE inceleme
Samsung’ın merakla beklenen telefonu Galaxy Note FE modelini sizler için inceledik. Galaxy Note FE inceleme videomuzda, telefon hakkındaki yorumlarımızı bulabilirsiniz!
Galaxy Note FE inceleme
Merakla beklenen Galaxy Note FE inceleme videosu ile karşınızdayız! Bu videoda, Note Fan Edition hakkındaki yorumlarımıza ulaşabilirsiniz!

Samsung Galaxy Note FE özellikleri
Galaxy Note 7 Fan Edition, 5.7 inç QHD (2560 x 1440) Super AMOLED ekran, 8 çekirdekli ve Galaxy S7 modellerinde de kullanılan Exynos 8890 işlemci, 4GB RAM, 64GB depolama alanı, microSD kart desteği ve sekiz aşamalı pil testinden geçirilmiş 3200 mAh gücünde bir pile sahip.
Android 7 ile kutusundan çıkan Galaxy Note Fan Edition, yeni açıklanan bilgilere göre Android 8.0 Oreo güncellemesi de aldı.
Galaxy Note FE fiyatı
Samsung, geçtiğimiz yıl yaşanan pil sorunlarından dolayı piyasadan çekmek zorunda kaldığı Galaxy Note 7 modelinin, bataryasını yenileyerek tekrar satışa sunacağını açıklamıştı. Türkiye’de resmi olarak satışa sunulmayan ama paralel ithalat ile ülkemizde 2200 – 2000 TL fiyat etiketiyle satın
Samsung Galaxy Note FE teknik özellikleri
İşlemci Exynos 8890
RAM 4 GB
Hafıza 64 GB + MicroSD
Ekran 5.7 inç Super AMOLED
Çözünürlük 2560 x 1440
İşletim sistem Android Oreo + Samsung Experience arayüzü
Batarya 3200 mAh
Arka kamera 12 Megapiksel (f/1.7)
Ön kamera 5 Megapiksel
editörün yorumu
2 yıllık bir teknolojiye sahip olmasına rağmen, fiyat performans oranı ile piyasanın en iyi modelleri arasında yer alıyor
Editörün notu : 4/5

İngilizce öğretmenliği mezunu olan Kaan Arlı, 2009 yılından bu yana bilişim sektöründe. Akıllı telefonlar, oyun konsolları, fotoğraf makineleri ve futbol, vazgeçilmezleri arasında yer alıyor.
Yazarın diğer haberlerine ulaşmak için tıklayın.
" Galaxy Note FE inceleme konulu haberimizde ShiftDelete.Net olarak sizlere Galaxy Note FE inceleme ile ilgili son gelişmeleri aktarmak istedik. Hemen yukarıda Galaxy Note FE inceleme ile ilgili yorum ve görüşleri inceleyerek sizlerde yorum bırakabilirsiniz. "
41 yorum - “Galaxy Note FE inceleme”
bu telefondan Şimdi var mı acaba
Var. Satılıyor halen
çok iyi
Sizin tüm hesaplarınızı takip ediyorum youtube da bir numara teknoloji sayfası sınız inşallah bana çıkar 🙏🙏
Sizi hep takip ediyorum bence türkiyenin en iyi teknoloji kanalisiniz ve insallah bana cikar:)
Oyun performansı da çeker misiniz lütfen ? Eğer iyi ise telefonu almayı düşünüyorum
İnşallah bana çıkar
f/p olarak muhteşem bir telefon. Bana göre tasarım olarak note 8 den bile daha iyi.
Herkez için hayılı sı neyse o olsun
İnşallah güzel birşey olur ve ilk defa bir çekilişi kazanırım 😊
Samsung bir nevi günah çıkartmış.😁
Çok güzel telefona benziyor inşallah bana çıkar
Inşallah bana cikar
inşallah bana çıkar
Allah olmayanlara da nasip etsin inşallah..
ben bu telefonla 6s arasında kaldım sizce hangisini almalıyım
@yılmaz. kesinlikle note fe al. arkadaşta 6s var bende s7 edge var. arasıra kıyaslıyoruz benimki onunkini yerle bir ediyor. ister ekran netliği parlaklığı ister ön arka kamera olsun yerler bir ediyor. hatta herkes telefonu çıkardığında bende çıkrdığımda baba geldi kaldırın diğerlerini diye espri bile yapardık.
asistan konusundada google playda ceyd-a diye bir program var. siriye 5 çeker. siriye feneri aç diyorsun açmıyor. ceydaya aç diyorsun açıyor, kendi aranda futbol konuşurken kayserispor diyorsun hemen siri kendini açıyor vs…
note fe, s7den çok daha iyi olduğuna göre şaşma.
kimse yedek parça olayını konuşmuyor ? ekran ve pil için hiçbiryerde oem ürün bulunmuyor türkiyede deltaya muhtaç kalıyorsunuz onunda verdiği fiyatlar ne olur ?
ürün garantili olduğu için 2 yıl boyunca onların sorunu olur. 2. yıldan sonra senin sorunun olur 🙂
başarılı ürün, tam bi f/p ürünü
Çekilişe nasıl katılım?
Abi hepsi ***** daki telefonların ithalatçı veya türkiye samsung garantili demisi dogru mu alsak ilerde bir sıkıntı olurmu
Kalem ihtiyacınız varsa alın ama fotoğraf çeken biriyseniz tavsiye etmem. Bu fiyata çok daha iyileri var.
Sayın hacı, yazdıklarınızın çoğuna katılmıyorum. Bir note fe kullanıcısı sırf kalemden dolayı bile bu telefonu tercih eder. Toplantılarımda sürekli notlar alıyorum. Görüntü çekip üzerine not düşüyorum vs vs
Arkadaşlar cihaz kutusunda TÜRKİYE 220 watt uyumlu şarj aleti çıkmıyor. Ekstra şark adaptörü almanız lazım. Bunun dışında 5 ay önce 5.400 tl ye aldığım Note 8 ile 1/1 aynı , sadece ekranı Note 8 den küçük , fekat Note 8 de olmayan AKILLI KILIF hediyesi var. Bu KILIF piyasada 250 tl ye satılıyor. AFYON 7 – 7 BUÇUK – 8 -9 VE 10 u çok rahat bozar. En büyük özelliği ŞU GEÇİRMEMESİ bu arada telefonla birlikte kablosuz şarj eden bir power Bank aldım. Artık kablo derdi de yok. Şarj için bluetooth açmanızda gerek yok. Kesinlikle tavsiye ederim. Note 7 Harika bir telefon.
6 aydır kullanıyorum. S7 Edge in eksikleri kapatılmış, çok güzel bir telefon. Dünyaya bir daha gelsem, yine Note FE derim.
Arayüz zaten mevcuttu yeni gelen özellik değil ben 6 aydır kullanıyorum batarya ömrü iyileşti ama
Bakmayin alin zehir gibi telefon bu paraya 4000 liraliklarin ozellikleroni kullaniyonuz kibar ve şik bi telefon garantiyi dert etmeyin bence yillardir kullanirim samsung ekran kirdim oda musteri hatasi geciyor
Bakmayin alin zehir gibi telefon bu paraya 4000 liraliklarin ozellikleroni kullaniyonuz kibar ve şik bi telefon garantiyi dert etmeyin bence yillardir kullanirim samsung ekran kirdim oda musteri hatasi geciyor
Cihazı 6 aydır kullanıyorum. Performansından kamerasına kadar kusursuz bir cihaz. Parmak izi tarayıcı,retina okuyucu,kablosuz şarj dahil aradığınız tüm özellikleri sunuyor. Hafızanın 64 gb olması ayrı bir avantaj. Note 8 den çok ufak farkları var. Boyut olarak hem kullanımda hem de estetikte Note 8 den çok daha kullanışlı. Kalemi kusursuz ve de Note 8 in yarı fiyatı. Gözünüz kapalı alın….
Cihazı 6 aydır kullanıyorum. Performansından kamerasına kadar kusursuz bir cihaz. Parmak izi tarayıcı,retina okuyucu,kablosuz şarj dahil aradığınız tüm özellikleri sunuyor. Hafızanın 64 gb olması ayrı bir avantaj. Note 8 den çok ufak farkları var. Boyut olarak hem kullanımda hem de estetikte Note 8 den çok daha kullanışlı. Kalemi kusursuz ve de Note 8 in yarı fiyatı. Gözünüz kapalı alın….
dinozorun kuyruğuna basmışlar 15 yıl sonra ah demiş
Aynen öyle kardeşim 😂😂😂
Hiç düşünmeden alın kesinlikle kusursuz
Distiribütör garantili olarak gelecek diyemi konu açtınız yoksa telefonu yeni mi duydunuz. 1 aydır zaten bu telefonu takip ediyorum. Fiyatı düşmüyor hemde ithalatçı garantisi var.
Tasarım dili 2018 model rakiplerinin gerisinde
Tek kameralı donanım
Ön kamera çözünürlüğü biraz geride kalıyor
bence alınmaz mi 6 alın daha iyi.. o kalem zaten hiç bir işinize yaramıyacak emin olun.
Kullanmasını bilmezsen işe yaramaz😉
Kullanan bilir kullanmayanlar anlayamaz
Suan icin alinabilecek en iyi fiyat performans telefonu keske samsung tr garantilide satinsa
Tek kelimeyle muhteşem bir telefon
Kesinlikle harika bi cihaz. oreodan sonra kusursuz denebilecek bir akıcılık ve stabiliteye sahip oldu. Tek sorunu batarya eğer o da olmasa 4 4luk denilebilecek bir cihaz. Yani patlamayacak olsa 3500 mah batarya konsa şuan s9 plus boşuna almayın direk bunu alın derdim