İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Mobil
  3. Akıllı Telefon

Galaxy S8 için Oreo Beta programı başlıyor!

Halihazırda Galaxy S8 ve Galaxy S8+ modelleri için Android Oreo güncelleme çalışmalarına başlayan Samsung, çok yakında beta programını devreye sokmaya hazırlanıyor. İki farklı telefon için Oreo güncelleme sürümlerinin G950FXXE1ZQI7 ve G955FXXU1ZQI7 olacağı belirtiliyor.

Kerem Enginar

okunma

Galaxy S8 için Oreo Beta programı başlıyor!

Halihazırda Galaxy S8 ve Galaxy S8+ modelleri için Android Oreo güncelleme çalışmalarına başlayan Samsung, çok yakında beta programını devreye sokmaya hazırlanıyor. İki farklı telefon için Oreo güncelleme sürümlerinin G950FXXE1ZQI7 ve G955FXXU1ZQI7 olacağı belirtiliyor.

Sürümde yer alan “Z” harfi, sürümün test olduğunu belirtiyor. Geçtiğimiz yıl S7 ve S7 Edge için sunulan Nougat Beta sürümünde de aynı durum söz konusu idi.

Oreo beta programı ne zaman başlayacak?

Ne yazık ki Android Oreo beta programı ile ilgili şimdilik tüm bildiklerimiz bu kadar.

Normal şartlarda güncellemenin yıl başı gibi gelmesinin beklendiğini düşünürsek, o tarihten biraz önce beta programının başlayabileceğini söyleyebiliriz.

Bakalım önümüzdeki günlerde Samsung kanadından ortaya çıkan bu sürümlerle ilgili resmi bir açıklama gelecek mi.

Haberde hata mı var?Bize bildirin

Senin fikrin ne?

Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?

Yorumlar (18)

SDN Okuru

J7 2015 nougat güncelleme takviminden kaldırılmış arkadaşlar...

SDN Okuru

Güncellemeye takılmayın diyenler eğer telefona 2000 ve üstü para ödediysen, telefonun her özelliğini kullanıyosan güncellemeleride bekler kafana takarsın sadece alo desin yeter diyosan o ayrı tabi :)

SDN Okuru

20.21 aptal mısın evladım s8 çıktığında oreo mu vardı ?

SDN Okuru

Guncelleme olayina cok takilmayin,arkadaslar.Her guncelleme telefonu zayiflatir,hafizada fazla yer kaplar.En iyisi benim gibi 4.4.2 kullanmak:))

SDN Okuru

bunlar 8.0 çıkmadı mı vallah fiyasko olmuş samsung açısından

SDN Okuru

gelse bile geçen sefer s7 lerde oldugu gibi 2 ülkede beta kaydı açarlar ingiltere ve çin di galiba global beta olayına girerse iyi girmez ise aynı kafa demek ki

SDN Okuru

İnsanların neden güncelleme istediğini anlamıyorum android 5.0 lada aynı şeyi yapabiliyorsun 7.0 ilede

SDN Okuru

Keske s7 yede gelse beta program

SDN Okuru

Samsung galaxy s8 için ses sorunu çözülücekmi

SDN Okuru

Yakinda lahmacun döner kebap velan koyarlar telefona

Daha fazla yorum (8 yorum daha)

Yorumlar yapay zekâ destekli ön elemeden geçer; son karar moderatördedir. Topluluk kuralları

Günün teknolojisi, sabah 08.00’de

Seçtiğiniz konularda günün 5 önemli haberi, her biri 30 saniyelik özetiyle. Reklamsız, tek tıkla ayrılırsınız.