Reklam
    Reklam
    Tablet

    Samsung Android tabletlerden vazgeçmiyor!

    Android platformunun en büyük üreticilerinden olan Samsung, tabletlerden vazgeçmiyor. Görünüşe göre şirket Galaxy Tab A 10.1 (2018) modeliyle yepyeni bir tablet hazırlığı içerisinde.

    Android platformunun en büyük üreticilerinden olan Samsung, tabletlerden vazgeçmiyor. Görünüşe göre şirket Galaxy Tab A 10.1 (2018) modeliyle yepyeni bir tablet hazırlığı içerisinde.

    Galaxy Tab A 10.1 (2018) geliyor!

    Geçtiğimiz günlerde Google resmi internet sitesinden Android tabletler bölümünü kaldırmıştı. Ayrıca Pixelbook ve Acer Chromebook Tab 10‘un lansmanı ile de Google, Android tabletlerin ölümünü resmen onaylamış oldu.

    Reklam
    Reklam

    Ancak görünen o ki Samsung gibi üreticiler bu platformdan vazgeçmek istemiyor. Tablet sektöründe açık ara farkla Apple liderlik koltuğunda otururken Samsung’da her ne kadar zayıf bir pazar olsa da hala yeni ürünler çıkartmaya devam ediyor.

    Bu yılın başlarında Samsung Galaxy Note 8 Oreo yazılımında bir bilinmeyen bir Samsung modelinin kod adı fark edilmişti. Listede yer alan bu gta2xl kod adlı cihazın Galaxy Tab A 10.1 (2018) olabileceği işaret edilmişti.

    Reklam
    Reklam

    Bu defa ise aynı cihaz Bluetooth sertifikasyon web sitesinde karşımıza çıktı ve modelin varlığı böylece ispatlanmış oldu. Galaxy Tab A2 XL ismiyle listelenen cihazın model numarası SM-T595 olduğu da ortaya çıktı.

    Bir önceki Galaxy Tab A 10.1 cihazının LTE ve Wi-Fi versiyonlarının model numaralarının SM-T580 ve SM-T585 olduğu göz önüne alındığında bu cihazın yeni Galaxy Tab A 10.1 olma ihtimali daha da artıyor.

    Halihazırda donanım tarafında pek bir bilgiye sahip olmadığımız yeni tablet için yukarıdaki varsayımlar üzerinden konuşursak, tıpkı önceki Galaxy Tab A 10.1 modeli gibi ortaya seviye özelliklerle geleceğini söyleyebiliriz.

    Reklam
    Reklam

    Galaxy Tab 10.1 (2018) veya Galaxy Tab A2 XL olarak lanse edilmesi beklenilen modelin yakında daha çok detayla karşımıza çıkması bekleniyor.

    ×

    Yorumunuz gönderildi,
    onaylandıktan sonra yayımlanacak.

    8 Yorum

    1. manaman

      cikarsin ve 6 ay sonra yazilimini terketsin. bizimde alnimizda enayi yaziyor alalim.

      1. Ali kemal kaptı

        Samsung giriş seviyesi tabletlerine güvenlik güncellemesi veriyor

        Orta seviye tabletlerine 1 büyük sistem güncellemesi veriyor

        Üst seviye tabletlerine 2 büyük sistem güncellemesi veriyor

        6 ay sonra yazılımı terketme gibi bir durum yok yani cahil cahil konuşmayın

      2. Ali kemal kaptı

        Samsung giriş seviyesi tabletlerine güvenlik güncellemesi veriyor

        Orta seviye tabletlerine 1 büyük sistem güncellemesi veriyor

        Üst seviye tabletlerine 2 büyük sistem güncellemesi veriyor

        6 ay sonra yazılımı terketme gibi bir durum yok yani cahil cahil konuşmayın

    2. Plammekrog

      Çıkartmaya devam etmeli, insanlara bir seçenek olur. Zira çok şükür Apple alacak kadar vizyonsuz değiliz, ancak hali hazırda tablet piyasasında Samsung harici pek bir alternatif yok. Samsung çıkartmaya devam etsin ki tablet alacağım diyenlerin bir seçeneği olsun. Şahsen ben Apple almaktansa komple tablet almaktan vazgeçerim daha iyi.

      1. mutlu

        6 ay sonrada yazılım güncellemesi vermesin 😀 tablet istiyorsan git apple al kafan rahat olur

    3. tarık

      Tab E 9.6 aldım kit kat ta kaldı rezalet elinizde kalır sakın almayın aynı modelin amerika versiyonu şu an android 7 aldı 8 almak üzere rezalet bir durum Türk kullanıcıları salak yerine koyuyorlar Tansu beye kırk kez sorduk hep aynı masalı anlatıp durdu amerika da varsa sizde de olur

    4. Anonim

      Tab S almıştım keşke almasaydın onun yerine iPad 2 aldam daha iyi

    5. Anonim

      Ipad air 2 alin keyfinize bakin

    Diğer yorumları gör (7) Yorum Yap

    Yorum Yaz

    Mobil Versiyondan Çıkış Yap