İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Mobil

Galaxy’nin Babası HTC’de!

Güney Koreli teknoloji devi Samsung’un Android işletim sistemine sahip akıllı telefonları Galaxy serisinin isim babası olarak tanınan, şirketin üst düzey yöneticileri arasında yer alan Paul Golden, sürpriz bir kararla HTC‘nin saflarına katıldı.

Atakan Sayın

okunma

HTC (Görsel: Via108, CC BY-SA 3.0, Wikimedia Commons)

Güney Koreli teknoloji devi Samsung’un Android işletim sistemine sahip akıllı telefonları Galaxy serisinin isim babası olarak tanınan, şirketin üst düzey yöneticileri arasında yer alan Paul Golden, sürpriz bir kararla HTC‘nin saflarına katıldı.

Şirketin pazarlama müdürü olan Golden, Galaxy ismini bu günlere getiren kişi. Samsung’un kampanyalarını tasarlayan ve yöneten Golden’ın HTC‘ye geçmesi ile, firmada ne gibi değişikliklerin yapılacağı merak konusu oldu. Teknik açıdan güçlü telefonlar ortaya çıkartmasına rağmen istenilen satış rakamlarını bir türlü elde edemeyen HTC‘nin kurtarıcısı Paul Golden olabilecek mi?

“Next Big Thing” kampanyasının yaratıcısı

Golden, Samsung’un büyük ses getiren “Next Big Thing” reklam kampanyasının da yaratıcısı olarak tanınıyor. Kampanyada şirketin ezeli rakibi Apple‘ın akıllı telefonu iPhone hedef alınmış ve iPhone‘daki tüm özelliklerin Galaxy S3‘te bulunduğu söylenmişti. Peki sizce Paul Golden HTC’nin kurtarıcısı olabilecek mi? Gelin bunu SDN Forum’da tartışalım. 

:: Sizce Paul Golden HTC’nin kurtarıcısı olabilecek mi?

Haberde hata mı var?Bize bildirin

Senin fikrin ne?

Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?

Yorumlar (13)

SDN Okuru

artık HTC One'da bi modelden aynı özellikte 10 telefon çıkarır.

neskalii

Htc yi baya pazarlama alanında geliştirir önümüzdeki günlerde bekleyip görecez

SDN Okuru

htc cihazlarina yeterli guncellemeyi vermeyince ve her yil çıkarttığı amiral gemisinin farkini korumazsa hic tutulmaz. m7 one nano sim modeli daha iyi ve m8 icin alinacak neden pek yok

SDN Okuru

EĞER ADAMIN SÖZÜNÜ DİNLERLERSE İNSANLARIN KAFASINDA MARKA ALGISINI KIRARLARSA OZAMAN İŞ YAPABİLİR REKLAMA TANITIMA ETKİNLİĞE BOĞUN BİZİ HTC OLARAK OZAMAN ÇÖZÜM OLABİLİR HALA NOKİA VE SAMSUNGDAN BAŞKA TELEFON BİLMEYEN İNSANLAR VAR

SDN Okuru

HTC 'nin en büyük problemi pazarlamadaydi doğru bir hamle olacağını düşünüyorum htc 'nin cizgisini bozup samsung gibi uyduruk telefonlar cikartmasina neden olmaz

SDN Okuru

Pazarlama müdürü imalata tasarıma karışmaz sadece satış ile ilgilenir..

SDN Okuru

şimdi sıra htc yi mahvetmeye geldi :)

SDN Okuru

kurtulduk şimdi htc galaxy M yapar

SDN Okuru

Belkide bir CEO degisikliginden daha fazla etkisi olacak 2 şirket içinde

|SeYYaH|

neden olmasın! htc'nin akıllı bir hamle yaptığını düşünüyorum. yahut belki de paul golden samsungda artık yapacak birşeyi kalmayınca yeni bir heyecan yaşamak için gitmiş de olabilir. umarım samsung onun yerine, iyi bir stilist, iyi bir tasarımcı bulur ve çok daha üst düzey konseptlerde telefon çıkarabilir. değişiklik iyidir, taze kan ve dinamizm getirir.

Daha fazla yorum (3 yorum daha)

Yorumlar yapay zekâ destekli ön elemeden geçer; son karar moderatördedir. Topluluk kuralları

Günün teknolojisi, sabah 08.00’de

Seçtiğiniz konularda günün 5 önemli haberi, her biri 30 saniyelik özetiyle. Reklamsız, tek tıkla ayrılırsınız.