Reklam
    Reklam
    Teknoloji Haberleri

    Galeri: Linux’un Değişen Yüzü

    Ulusal eserimiz olan Pardus dahil, birçok Linux türevinde esas masaüstü yöneticisi olarak kullanılan KDE’nin 4.0 sürümü, çok yakında çıkacak. 4.0 için Beta 2 aşamasına gelen KDE’de, artık yeni kod alımı durduruldu ve artık eldeki paketlerdeki hatalar giderilmeye başlanacak. En son sürüm içinde Plasma’yı da içerecek. Öğrendiğimiz kadarıyla kodların dondurulması durumundan Plasma daha az etkilenecek ve geliştirilmeye devam edecek. Plasma ne mi? Bu isim, KDE’nin yeni kullanıcı arabirimi oluşturma parçası diyebiliriz.

    İzleyin

    ×

    Yorumunuz gönderildi,
    onaylandıktan sonra yayımlanacak.

    8 Yorum

    1. SDN Okuru

      kde 4 güzel birşeye benziyor

    2. SDN Okuru

      I Love KDE I Love Linux 🙂 bide exeleri çalıştır tamamdır iş.

    3. SDN Okuru

      Çok iyi çok güzelde bu yazılımlarla işbirliği gelişmedikçe (adobe, corel v.b) Linux’a geçmemiz söz konusu değil. Esas ihtiyacımız bu!

    4. SDN Okuru

      Sanırım linux vistayı geçecek 🙂

    5. SDN Okuru

      ” Sanırım linux vistayı geçecek 🙂 ”
      zaten Linux Vista nın çoookkk önünde. dikkat edilirse vista nın birçok özelliği Linux+KDE+Beryl kombinasyonundan aktarılmış , ortada vista falan yokken biz bu özellikleri kullanıyorduk.

    6. SDN Okuru

      Linux kullanın bilgisayar sevginiz aşka dönüşsün.

    7. SDN Okuru

      güzel görünüyor ama yazı tiplerini hiç beğenmiyorum.bazen güzel stilin arasından sırıtıyor o “yazı tipleri”.bütün stili bozuyor.

    8. SDN Okuru

      Sanırım linux vistayı geçecek 🙂

      Ya bu vista nedir tam bir fiyasko zaten linux microsoftun tüm ürünlerinden kat ve kat öndedir.Hadi işletim sistemlerini geçtim ses formatlarında bile öyle bir ogg vorbis ile wma yı karşılaştırın.

    Diğer yorumları gör (7) Yorum Yap

    Yorum Yaz

    Mobil Versiyondan Çıkış Yap