Gamescom: Assassin’s Creed III
Avrupa’nın en büyük oyun fuarlarından biri olan Gamescom 2012 bu yıl erteleme haberleri ile açılsa da, fuar Assassin’s Creed hayranları için bir hayli iyi gidiyor. Çünkü ilk olarak Assassin’s Creed III: Liberation duyuruldu.

Avrupa’nın en büyük oyun fuarlarından biri olan Gamescom 2012 bu yıl erteleme haberleri ile açılsa da, fuar Assassin’s Creed hayranları için bir hayli iyi gidiyor.
Çünkü ilk olarak Assassin’s Creed III: Liberation duyuruldu. Bu oyun, PS Vita için özel olarak piyasaya sürülecek ve oyunun Kasım 2012’de raflardaki yerini alacak.
Denizlere açılıyoruz
Assassin’s Creed 3 Battle on the High Seas‘te ise açık denizler bizleri bekliyor. İşte oyunun yayınlanan videosu.
#video_6415#
Haberde hata mı var?Bize bildirin
Senin fikrin ne?
Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?
Yorumlar (6)
nasıl yüklicez bu oyunu ya bende cd si var
bana empire total war oyununu anımsattı.
sayın sdn okuru oyun yapılıyor diye beğenmek zorunda değiliz bende ilk video kadar başarılı bulmadım.
bi an karayip korsanlarındayz sandım :D
fena değil nasıl yorum kardeş siz oyuncular hiçbir oyunu beğenmiyorsunuz adamlar buna para döküyor siz ordan oturmuş fena değil eh işte ulan sıkıyorsa sen yap oyunda görelim yazık emeğe saygı yok sizlerde
fena değil