General Mobile Akıllandı
Sosyal medya (Facebook, Twitter), profesyonel özellikler (Mail, doküman görüntüleme), müzik ve oyun içeriklerini sunabilen General Mobile’ın yeni akıllı telefonları gün yüzüne çıktı.

Sosyal medya (Facebook, Twitter), profesyonel özellikler (Mail, doküman görüntüleme), müzik ve oyun içeriklerini sunabilen General Mobile’ın yeni akıllı telefonları gün yüzüne çıktı.
Smarter Phone konsepti adı altında sunulan 3 yeni model (T3, S3 ve Q3 ), tasarımı ve özellikle çok uygun fiyatı ile fark yaratıyor.
Videoyu İzleyin
#video_5625#
General Mobile T3
2.8″ dokunmatik LCD ekranıyla dikkatleri üzerine toplayan T3, gelişmiş multimedya özellikleri, 3.2 Megapiksel kamerası, 3G görüntülü görüşme sağlayan ön kamerası ve 11.5mm inceliğindeki şık tasarımıyla donatılmış.

T3, geniş ekranlı şık bir dokunmatik telefon olmanın ötesinde, güçlü bir içerik ile birlikte sunuluyor.
Geniş ve dokunmatik ekranı ve kolay kullanımlı widget özelliği ile Facebook, Twitter gibi sosyal ağları rahatça kullanabilen bu ürün, sallayarak şarkı değiştirme, ters çevirerek arama sırasında telefonu susturma gibi birçok güncel uygulamadan yararlanabiliyor.
General Mobile S3
2 Megapiksel kameraya sahip S3 ile 3G görüntülü görüşme yapılabiliyor. Yer çekimine duyarlı hareket sensoru (G-Sensor) ile fotoğraf ve videolar hareket yönünde izlenebiliyor. S3 tüm bunlara ek olarak surround ses sistemi (SRS WAW HD) sayesinde yüksek bir ses kalitesi sunuyor.

S3, metal gövde, rahat kullanımlı kayan kapak ve 11.8 mm inceliğinde.
FM Radyo ve MP3/MP4 desteği ile kullanıcılara tam bir müzik keyfi yaşatan S3, Widget menüsü yardımıyla Google Search, Facebook, Twitter ev Hava Durumu gibi uygulamalarla anında ulaşabiliyor.
General Mobile Q3
Q3, kullanışlı qwerty klavyesi ile mesaj tutkunları için tam bir mesajlaşma telefonu. Tek tuşla mesaj erişimi, kullanım kolaylığı sağlayan menüsü, e -postalarınızı ve mesajlarınızı hızlı yazabilmenize olanak veren qwerty klavyesi onu elinizden düşürmeyeceğiniz bir telefon olarak öne çıkmasını sağlıyor.

Beyaz ve koyu kahve renk alternatifleriyle piyasaya sunulan Q3, şık metalik hatları ve ince tasarımıyla dikkatleri üzerine çekiyor.
Q3, 2.4 inç TFT QVGA ekran, müzik kütüphanesi, ses kaydı (AMR, WAV, AWB), video oynatıcı (MPEG4), 2 Megapiksel kamera, Bluetooth ve FM radyo özellikleri ile birçok fonksiyonu bir arada sunuyor.
:: Akıllı telefonlarda en çok hangi özelliği kullanıyorsunuz?
Haberde hata mı var?Bize bildirin
Senin fikrin ne?
Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?
Forumda konuşulanlar
Yorumlar (22)
selam ben general mobile telefonun t3 telefonunu dün aldım 1 günlük telefon ama bn çok hoş buldum tasarım konusunda öellik konusunda çok memnun kaldım işlemci ve veri aktarım hızı bnm için çok önemlidir istediğim hızı şimdi bu telefonda buldum diyebilirim çok telefon aldım ama hızlılık olarak bunun gibisini şu anda tanımıyorum bu telde tek özellik wifi eksik oda olsaydı çok kral bi telefon olmuş olurdu
o zaman aline sana şunu önerebilirim, general mobile facebook sayfasında bir yarışma başlatmış hatta 2 yarışma ödül olarak da FOX veriyor. fox u kazandığında denemiş olursun hem, değiş mi yoksa eski General Mobile mı açıkcası ben 2sine de katıldım. şansım artsın diye. bakalım ne olacak, tabii umarım ben kazanırım
barca Nickli Üyeden Alıntı Eski modeller konusunda Aline'ye katılıyorum. Ancak yeniler için öyle deme be Aline. 10 numara olmuşlar. Çünkü artık sistem eski sistem değil. teknoloji çok ilerledi. her marka buna uymak zorunda. ve bence general mobile bu noktada ayıran şey de fiyatı. uygun fiyatlar gerçekten. Şu son modelleri görene kadar ben de senin gibi düşünüyordum ancak artık öyle düşünmüyorum. İşte eski kötü tecrübeler ve önyargı birleşince öyle oluyor ben yine de almam alana da mani olmam. Şansımı Samsungda ya da büyük ihtimal LG optimus Black'te deneyeceğim
Eski modeller konusunda Aline'ye katılıyorum. Ancak yeniler için öyle deme be Aline. 10 numara olmuşlar. Çünkü artık sistem eski sistem değil. teknoloji çok ilerledi. her marka buna uymak zorunda. ve bence general mobile bu noktada ayıran şey de fiyatı. uygun fiyatlar gerçekten. Şu son modelleri görene kadar ben de senin gibi düşünüyordum ancak artık öyle düşünmüyorum.
General Mobile çift sim kartlı diye almıştım ona bile pişman oldum şarj ve internet bağlantı sorunu sebebiye. Tek kartlıya bakarak zaman bile harcamam. İstediği kadar Smartphone çıkarsınlar kalitede diğer markaların gerisinde kalıyorlar.
General Mobile şu anda FOX modelini çıkardı. Androidli vs. 499 lira fiyatı. bikaçgüne ise bu telefonu ödül olarak verdiği bir yarışma başlatacakmış. Facebook sayfasında duyurdu. yarışma da general mobile facebook sayfası üzerinden olacak. incelemenizi öneririm. http://www.facebook.com/GeneralMobile
Kesinlikle General Mobile tavsiye etmem. Geçen sene piyasaya sürdükleri ilk Android telefon olan DSTL1 aldım ve maalesef ortada kaldım. Kesinlikle ne bir güncelleme ne bir destek bulamazsınız. Eğer telefonu alıp sonrasında desteği ve güncellemeyi unutsamda olur diyorsanız alınabilir.
General Mobilenin hatası yeni gelişmiş modelleri çift sim kartı desteklemiyor. Çift sim kart yoksa insanlar GM neden alsınki. Zaten bir sürü marka model var
ah general ahh çok geri piyasada
çakma ve kopya telefonlar yapan bir firma kendi bir tasarım yaratmış değil bu güne kadar.
Bence Çok başarılı olmuş fiyatlarıda güzel
Fiyatları hakkında bir bilgi? Birde hepsi çift sim kartlı mı ?