İçeriğe geç
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Sinema Dizi Akıllı Ev Motosiklet Mikromobilite Kripto Para Sağlık Teknolojileri Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Donanım

Gigabyte HD6850’yi Uçuruyor

Gigabyte’ın hızı aşırılmış / aşırılmaya uygun ekran kartlarına bir yenisi daha ekleniyor: GV-R687UD-1GD. Bu ekran kartının özelliği, üzerindeki Windforce 3X soğutucusu sayesinde 3 ayrı fan ile soğuyor olması. Tabi bu serinlik, bize hız aşırma alanı olarak geri dönüyor.

Ruşen Göbel

okunma

Gigabyte HD6850’yi Uçuruyor

Gigabyte’ın hızı aşırılmış / aşırılmaya uygun ekran kartlarına bir yenisi daha ekleniyor: GV-R687UD-1GD. Bu ekran kartının özelliği, üzerindeki Windforce 3X soğutucusu sayesinde 3 ayrı fan ile soğuyor olması. Tabi bu serinlik, bize hız aşırma alanı olarak geri dönüyor.

Hali hazırda kendinden hızı aşırılmış olan kartın GPU hızı 900 MHz’e sabitlenmiş. 1 GB kapasiteli GDDR5 bellekler, 4200 MHz hızında çalışıyor.

Altın Kaplama HDMI

Ürünün bir diğer özelliği ise arka çıkışlar arasında (2 DVI, 2 DisplayPort ve HDMI) bulunan HDMI’ın girişinin altın kaplama olması. İletimin maksimum kalitede olmasını amaçlayan bu hamle, bizi şaşırtıyor. Kartın fiyatı konusunda ise henüz bir bilgi bulunmuyor.

:: Şu an ekran kartı alacak olsanız hangi modeli tercih ederdiniz?

Haberde hata mı var?Bize bildirin

Senin fikrin ne?

Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?

Yorumlar (8)

SDN Okuru

Avatarını değiştir usta ne o öle marjinal apaçhiler gibi

zuvay nidya

Ben suan asus hd 5970 ares bundan iki tane kullaniyorum ama onumuzdeki ayda 3 nvidia 590 komple gecis yapmayi dusunuyorum....

rtsbora

haberin başlığı "Gigabyte HD6850'yi Uçuruyor" ancak haberde bahsedilen kart HD 6870...

intricate

Fanlar sanki tek tek toplanıp soradan eklenmiş gibi. Yani çakma gibi duruyor. 3 fanı bütün bir çerçeve içine alsaydı daha şık dururdu.

fakcakaya

ben olsam gider bir konsol alır böylece pc nin donanım yükünden kurtulurdum...

SDN Okuru

Gigabyttan da böyle bir kalite beklenir zaten..

SDN Okuru

ati hd 6750 alt seviye bi ekran kartım var. böyle bi şeyle değişsem nasıl olur acaba :/

ozkanbey

Adamlar yapmışlar usta. Ama Ekran kartı alsam gider Sapphire alırım. Nvidia da LeadTek kullanıyorum.

Yorumlar yapay zekâ destekli ön elemeden geçer; son karar moderatördedir. Topluluk kuralları

Günün teknolojisi, sabah 08.00’de

Seçtiğiniz konularda günün 5 önemli haberi, her biri 30 saniyelik özetiyle. Reklamsız, tek tıkla ayrılırsınız.