İçeriğe geç
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Sinema Dizi Akıllı Ev Motosiklet Mikromobilite Kripto Para Sağlık Teknolojileri Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. İnternet

Google Burun Beta Hazır!

Google’ın mevcut arama yöntemleri sizin için yeterli gelmiyorsa size iyi bir haberimiz var. Artık Google‘da koku araması yapabileceksiniz.

Berkay Tutal

okunma

Google’ın mevcut arama yöntemleri sizin için yeterli gelmiyorsa size iyi bir haberimiz var. Artık Google‘da koku araması yapabileceksiniz. 

Google’ın beta olarak kullanıma sunduğu yeni servisi Google Burun ile artık hem koku ile arama yapabileceksiniz hem de istediğiniz anda istediğiniz nesnenin kokusuna kısa bir süreliğine de olsa bilgisayarınız ya da mobil cihazınızı ile ulaşabileceksiniz.

Google‘ın devrim niteliğindeki yeniliği sayesinde kokladığınız çiçeğin hangi çiçek olduğunu bilmiyorsanız ve ya sokakta burnunuza oldukça hoş gelen yemek kokusunun ne olduğunu bir türlü çıkaramıyorsanız artık Google bu işi sizin yerinize yapacak. 

Dünyanın en duyarlı mobil işletim sistemi Android‘i kullanarak koku toplayan Google Burun’nu veritabanında 15 milyon’dan fazla farklı koku yer alıyor ve bu sayı gün geçtikçe artacak.

Google‘ın yeni servisi hakkındaki diğer detayları almak için bu sayfaya göz atabilir ya da videoyu izleyebilirsiniz.

#http://www.youtube.com/embed/VFbYadm_mrw?rel=0#

:: Google Burun’u denediniz mi ?

 

Haberde hata mı var?Bize bildirin

Senin fikrin ne?

Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?

Yorumlar (84)

SDN Okuru

Hayatımda hiç yakınlaşmadığım ekranımla yapışık halde koku gelmesini beklediğim için şu anda utanıyorum kendimden :) Yok aga bugün bilgisayarı kapatıyorum. Bugün geçici olarak dünyanın sonu gelmiştir.

SDN Okuru

Ne yapsinlar evine gelip yataga mi baglasinlar?

SDN Okuru

Nisan 1 :D

SDN Okuru

1 NİSAN :D

SDN Okuru

puhahaha :D

SDN Okuru

Dünyanın en duyarlı mobil işletim sistemi android i görene kadar gayet gerçekçi gelmişti :)

Mstafacnylmz

:D Çok iyi ya

SDN Okuru

her haberin altına "1 nisan şakası" yazmak zorunda mısınız?

SDN Okuru

yine düşük seviyeli bir şaka

SDN Okuru

Berkay Oğulcan Tutal Bence bunun şaka oldugunu bilmiyor :D

SDN Okuru

adamlar üşenmemiş şaka için birde video çekmişler ya...

SDN Okuru

google 1 nisana iyi hazırlanmış...

re13el

tambjk Nickli Üyeden Alıntı 1 Nisan şakası herhalde bu da. @btutal de bunu düşünerek yazmıştır umarım.

SDN Okuru

güzel bi 1 nisan şakası :)

SDN Okuru

burnunuzu monitöre yaklaştırmadınız değil mi? yaklaştırdıysanız en kısa zamanda ben ne yapıyorum, kimim vs. gibi sorgulamalar yapınız. bu kadar koyun olmayın.

SDN Okuru

1 Nisan şakası bu. Geçen sene yedi beni. Bu sene yok öyle :D

adogs

ya bu google nasıl şakacı nasıl şakacı gülmekten altıma mıçtım şimdi kokusunu gönderiyorum herkes koklasın. :D

tambjk

1 Nisan şakası herhalde bu da.

SDN Okuru

Şaka bunar :P

SDN Okuru

1 nisaaaannnnn :)

SDN Okuru

Google 1 Nisan şakası yapmaya bayılıyor. Ekipçe hazırlıyor adamlar :)

SDN Okuru

1NİSAAAAAAN

SDN Okuru

1 NİSANNNNNNNN :D

Yorumlar yapay zekâ destekli ön elemeden geçer; son karar moderatördedir. Topluluk kuralları

Günün teknolojisi, sabah 08.00’de

Seçtiğiniz konularda günün 5 önemli haberi, her biri 30 saniyelik özetiyle. Reklamsız, tek tıkla ayrılırsınız.