Reklam
    Reklam
    Haberler

    Google Chrome Android uygulaması, şık ve yeni bir görünüme kavuşuyor

    Google Chrome ’un Android uygulaması, daha basit bir görünüm benimsenen tasarım güncellemesi alıyor. İşte detaylar…
    google chrome

    Dünyanın en popüler tarayıcısı Google Chrome ’un Android uygulamasına bir tasarım güncellemesi geliyor. Chrome Canary’deki son güncelleme, Material You tasarım felsefesine uygun olarak yenilenmiş bir yeni sekme sayfası ortaya koyuyor.

    Google Chrome Android uygulaması artık daha yuvarlak ve büyük bir tasarıma sahip olacak

    Kuzey Amerika’nın önde gelen teknoloji ürünleri tarafından benimsenen bu felsefe, kusursuz ve görsel olarak çekici kullanıcı deneyimleri yaratmayı amaçlıyor.

    Reklam
    Reklam

    Yeni sekme sayfasında daha büyük ve yuvarlak bir Google arama çubuğunun yanı sıra son ziyaret edilen sayfalar da gösteriliyor. Google Chrome, bu Material You tasarımını Android uygulamasına genişleterek bir adım daha ileri gidiyor. Tasarım güncellemesi, Canary test sürümü ile başlayarak kademeli olarak gerçekleştirilecek.

    Yeni tasarımı deneyimlemek için kullanıcılar Canary sürümüne güncelleme yapabilirler. Yeni bir sekme açıldığında yenilenen sayfa ve eklenen işlevler ortaya çıkıyor. “Yeni Sekme” sayfasında önemli değişiklikler yapıldı ve Google arama çubuğu ekranda daha fazla yer kapladı.

    Dahası, sayfanın arka plan rengi artık kullanıcının akıllı telefon temasına uyum sağlayarak seçtiği estetikle sorunsuz bir şekilde harmanlanıyor. Eğer akıllı telefon koyu bir tema ya da koyu mod kullanıyorsa, sayfanın arka planı daha hafif bir ton alıyor ve bunun tersi de geçerli.

    Reklam
    Reklam

    Bu tasarım şu anda test aşamasında ve Android kullanıcıları için Google Play Store’dan indirilebilen Chrome Canary’de özel olarak mevcut. Bu yeni görünümün sonunda standart sürüme entegre edilmesi ve tüm kullanıcılar için gelişmiş bir tarama deneyimi vaat etmesi kuvvetle muhtemel.

    ×

    Yorumunuz gönderildi,
    onaylandıktan sonra yayımlanacak.

    4 Yorum

    1. Psikoz

      Kullanmıyorumki reklamcrome.
      Operaya geçtim rahat ettim.

      1. Süleyman

        kiwi browser’ı tavsiye ederim, chrome tarayıcısın birebir kopyası ama uBlock Origin gibi PC’de olan tüm eklentileride kurabiliyorsun.

    2. Gökçe Kapçı

      Allah belasını vermesin bu tasarımcıların. Tüm telefon değişti renkleri. Başkasının telefonunu kullanıyor gibiyim. Kapatamıyorum lanet şeyi de. Hangi salak akıl etmişse bi açma kapama sistemi koyar en azından. Ne işgüzar adamlarsınız. Sizin cio nuz ne halt yer dönüp bakmıyor mu bunlara. Gerçi onun iphone kullandığına eminim.

    Diğer yorumları gör (3) Yorum Yap

    Yorum Yaz

    Mobil Versiyondan Çıkış Yap