Google Klavye için Yeni Özellikler!
Android dünyasının popüler klavye uygulamalarından birisi haline gelen Google Klavye’yi geçtiğimiz Mart ayında 5.0 sürümüne güncelleyen Google, tek elle yazı yazmayı mümkün hale getirerek daha kullanıcı dostu bir yapı sunmayı başarmıştı.
Aradan geçen iki aylık sürenin ardından bugün Google Klavye’nin 5.2 sürümü duyuruldu. Bu sürümün beraberinde getirdiği en büyük yenilik, yeni işletim sistemi Android N için uygulama tarafında hazırlıkların başlamış olması. Zira Google, yeni işletim sistemi ile optimize bir şekilde çalışması için Play Store’da yer alan uygulamalarını güncellemek zorunda.
Google Klavye için Tema Desteği!
Güncelleme, Google Klavye’yi Android N ile uyumlu hale getirmesinin yanı sıra tema desteğini kullanıcılara sunuyor. Hazırlanan temalar arasından istediğinizi seçerek tasarımı değiştirebileceksiniz. Böylece, aynı klavye görünümünü kullanmak zorunda kalmayacaksınız.
Ayrıca, klavye için yayınlanan bu tema desteği ile birlikte arka plan resmini değiştirebileceksiniz. Rakip klavye uygulamarının büyük bir bölümünde uzun süredir bulunan bu özellik ile, klavye arka planına artık dilediğiniz resmi yerleştirebilirsiniz.
:: Android’de hangi klavye uygulamasını kullanıyorsunuz?

2015 yılı Ekim ayında SDN ailesine dahil olan Mehmet Ali, İskenderun Teknik Üniversitesi'nde eğitim hayatına devam ediyor. Havacılık tutkusu her geçen gün artarken, silahlara ve otomobillere büyük ilgi duyuyor.
Yazarın diğer haberlerine ulaşmak için tıklayın.
" Google Klavye için Yeni Özellikler! konulu haberimizde ShiftDelete.Net olarak sizlere Google Klavye için Yeni Özellikler! ile ilgili son gelişmeleri aktarmak istedik. Hemen yukarıda Google Klavye için Yeni Özellikler! ile ilgili yorum ve görüşleri inceleyerek sizlerde yorum bırakabilirsiniz. "
23 yorum - “Google Klavye için Yeni Özellikler!”
Tr karakter olmadıkça 5 para etmez
Türkçe dizilir olmadıkça hiç işime yaramaz
Türkçe dizilir olmadıkça hiç işime yaramaz
Ben android one 4G kullanıcısıyken, andoid N beta kullanıyodum ve bu özellik vardı.
Haneriniz yokmu
5.2 güncellemesi geleli çok oldu diye sallamayın adam bugün duyuruldu diyor öyle bir güncellemenin apk si bile yok işkembeden atmayın
Tema desteği yerine Türkçe karakter koysun
gooogle play de yok güncelleme herkese vermiyolar mı?
Nexus 6P ve bu güncelleme geleli çok oldu…
htc 10 swift keyle anlaşmış canavar gibi klavye bedava kullanıyorum
Swift der geçerim :)) herkez kendine en iyi geleni kullanır
Asus keyboard 🙂
türkçe desteği ***** keyi örnek alsınlar.
Samsung klavye candır
Bana güncelleme geldi ama hiç bir yenilik olmadı
Hala türkçe olmadığı sürece en iyisi Xperia keyboard
İyi de bu güncelleme geleli çok oldu