İçeriğe geç
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Sinema Dizi Akıllı Ev Motosiklet Mikromobilite Kripto Para Sağlık Teknolojileri Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. İnternet

Google’dan Doodle Yarışması

Google‘ın her yıl çocuklar için düzenlediği Doodle 4 Google yarışmasının 6.sı için başvurular başladı. Bu senenin teması “en iyi günüm”(my best day ever) olarak belirlenirken yarışmaya anasınıfından 12. sınıfa kadar Amerika‘daki tüm çocuklar katılabilecek.

Berkay Tutal

okunma

Google‘ın her yıl çocuklar için düzenlediği Doodle 4 Google yarışmasının 6.sı için başvurular başladı.

Bu senenin teması “en iyi günüm”(my best day ever) olarak belirlenirken yarışmaya anasınıfından 12. sınıfa kadar Amerika‘daki tüm çocuklar katılabilecek. Yarışma birincisine 30.000 Dolarlık eğitim bursu verilirken okuluna da 50.000 Dolar değerinde teknoloji bağışı yapılacak. 

Ayrıca her eyaleten seçilecek bir başvuru da 22 Mayıs-14 Temmuz tarihileri arasında American Museum of Natural History‘de sergilenecek.

#http://www.youtube.com/embed/s1PPYo6WL-Q?rel=0#

Geçen yıl “zamanda yolculuk yapabilseydim ….’yı ziyaret ederdim” temalı yapılan yarışma için 114.000‘in üzerinde başvuru yapılmış ve bunların arasından 7 yaşındaki Dylan Hoffman‘ın başvurusu 1. olmuştu.

:: Doodle 4 Google yarışmasını siz düzenleseniz teması ne olurdu?

Haberde hata mı var?Bize bildirin

Senin fikrin ne?

Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?

Yorumlar (7)

SDN Okuru

mavi nasi yaziyoz

SDN Okuru

zekiler kardeşimmmmmmmmmmmm

SDN Okuru

yapan yaptı kardeşim :]

SDN Okuru

akıllı zaten onlarda görsellik için yapıyorlar

Connections

Çok saçma ya ne bu doodle şeyleri .s görsellikten başka bi yararı yok

SDN Okuru

amerikadan bizene

SDN Okuru

7 yaşındaki çocukmu çizmiş o yukardakini. Kesin biri yardım etmiştir :D

Yorumlar yapay zekâ destekli ön elemeden geçer; son karar moderatördedir. Topluluk kuralları

Günün teknolojisi, sabah 08.00’de

Seçtiğiniz konularda günün 5 önemli haberi, her biri 30 saniyelik özetiyle. Reklamsız, tek tıkla ayrılırsınız.