İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. İnternet

Google’dan Yılbaşı Doodle’ı

Özel günler için hazırladığı Doodle‘ları kullanıcıları tarafından beğeni ile takip edilen Google, beklenildiği üzere bugün de Yılbaşı için oldukça renkli bir Doodle hazırladı. Google.com/Google.com.tr ‘yi tıklayan internet kullanıcıları aşağıda gördüğünüz Google Doodle‘ı ile karşılaşıyor.

Ferhat Verdi

okunma

Google (Görsel: Lukas Plewnia from Winterthur, Schweiz, CC BY-SA 2.0, Wikimedia Commons)

Özel günler için hazırladığı Doodle‘ları kullanıcıları tarafından beğeni ile takip edilen Google, beklenildiği üzere bugün de Yılbaşı için oldukça renkli bir Doodle hazırladı. Google.com/Google.com.tr ‘yi tıklayan internet kullanıcıları aşağıda gördüğünüz Google Doodle‘ı ile karşılaşıyor. Doodle’ın altında ise “2013 yılında Dünya genelinde neler yaşandı?” sorusunun cevabı için tıklanması beklenen link yer alıyor.

Google Yılbaşı Doodle‘ında bir parti havası gözlerden kaçmıyor. Dans eden 2,0,1,3 ve oldukça neşeli bir şekilde onları izleyen “4”, Google’ın yılbaşı sürprizinin tasarımının merkezinde yer alıyor.

2014 yılına girilirken pek bir sabit duran, eğlenceye katılmamayı tercih eden “4”ün ne yapacağı ise şimdilik merak konusu. 2013’ün üzerinde ve elbette sırasını bekleyen “4”ün hemen üzerinde ise disko topu, parti ışıkları, hoparlör ve eğlence dikkat çekiyor.

Güncelleme: 2014 yılına girilirken beklenildiği üzere Google‘ın Doodle’ında “3” ile “4” yer değiştirdi. Artık 2014 dans ederken “3” kenarda, üstelik biraz da yorgun şekilde bekliyor. 1 Ocak 2014 Google Doodle‘ı aşağıda yer alıyor.

:: Google’ın Yılbaşı Doodle’ını beğendiniz mi?

Haberde hata mı var?Bize bildirin

Senin fikrin ne?

Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?

Yorumlar (6)

SDN Okuru

ferhat verdi üslubun çok hoş eline sağlık:)

SDN Okuru

O zaman disko topunu icat eden adam illuminatici Hobaa. Bi gidin ya hepiniz olmuşunuz paranoyak

SDN Okuru

ZİYARETÇİ 31.12.2013 16:53 haklı ii görmüş orayı ama artık illuminati heryrde

SDN Okuru

Adam illuminati dedi :o

SDN Okuru

sübliminale dikkat beyler bu gibi mesajlar yaygınlaşdıkca göz içine sokacak kadar büyüttülerse bu işleri bir şeylerin yakınlaştıgını anlayın anlamayanlar için üçgen içerisinde google ın O harfi illuminati piramit ve gözünü sergiliyor .

SDN Okuru

şimdi baktım süper olmuş günün anlam ve önemine uygun :)

Yorumlar yapay zekâ destekli ön elemeden geçer; son karar moderatördedir. Topluluk kuralları

Günün teknolojisi, sabah 08.00’de

Seçtiğiniz konularda günün 5 önemli haberi, her biri 30 saniyelik özetiyle. Reklamsız, tek tıkla ayrılırsınız.