Google’ın 29 Ekim Etkinliği İptal Oldu
Google, lansmanları öncesinde yaşanan kötü hadiselerden etkilenen kararlar almaya devam ediyor.

Google, lansmanları öncesinde yaşanan kötü hadiselerden etkilenen kararlar almaya devam ediyor. Geçtiğimiz sene Apple’ın efsane CEO’su ve kurucusu Steve Jobs‘un vefatı üzerine Android 4.0 Ice Cream Sandwich işletim sisteminin tanıtımını ve Galaxy Nexus’un çıkışını erteleyen Google, bu sene de 29 Ekim‘de düzenleyeceği etkinliği Sandy Kasırgası nedeniyle ertelediğini açıkladı.
Pazartesi günü 29 Ekim tarihinde New York’ta yapılması beklenen etkinlik, ileri bir tarihe ertelendiği Google tarafından basın mensuplarına bildirildi.

Orta Amerika‘daki pek çok ülkeyi etkisi altına alan Sandy Kasırgası, son yılların en büyük felaketlerinden birine yol açtı. Google’ın böyle önemli bir hadise yaşanırken eğlenceli bir lansman yapması pek de etik olmayabilirdi. Google yine duyarlılığını göstermiş oldu.
Google’ın yarın lansman olsaydı Android 4.2, Nexus 4, Nexus 10 ve Nexus 7 32 GB + 3G modelini tanıtması bekleniyordu. Etkinlikte tanıtılması beklenen ürünlere detaylı baktığımız makaleye buradan ulaşabilirsiniz.
Haberde hata mı var?Bize bildirin
Senin fikrin ne?
Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?
Forumda konuşulanlar
Yorumlar (27)
Google Nexus Nickli Üyeden Alıntı İnşAllah kardeşim. Çok isabetli karar verirsin alırsan ;) İnşallah.
muratal Nickli Üyeden Alıntı İleride alırsam zaten telefon Galaxy Nexus tablet ise Nexus 7 olur yani. İnşAllah kardeşim. Çok isabetli karar verirsin alırsan ;)
Google Nexus Nickli Üyeden Alıntı Yapma yaa. Öyle bi konuştun ki, ben sende de "Nexus" olduğunu sandım İleride alırsam zaten telefon Galaxy Nexus tablet ise Nexus 7 olur yani.
muratal Nickli Üyeden Alıntı Doğru hocam her alanda Nexus iyidir. Bu arada benim telefonum GT s5360 hocam. Yapma yaa. Öyle bi konuştun ki, ben sende de "Nexus" olduğunu sandım
Google Nexus Nickli Üyeden Alıntı Aslında bende de "Galaxy Nexus" kullanıyorum ve telefonumdan çok memnunum. Belki yeni "Nexus"çıkarsa almam da. Çünkü telefonum her işimi görüyor. Ama işte "Nexus" insanı heyecanlandırıyor. "Nexus Candır" Doğru hocam her alanda Nexus iyidir. Bu arada benim telefonum GT s5360 hocam.
muratal Nickli Üyeden Alıntı Ben telefonumdan memnunum hocam gerisi beni ilgilendirmiyor pek fazla. Aslında bende de "Galaxy Nexus" kullanıyorum ve telefonumdan çok memnunum. Belki yeni "Nexus"çıkarsa almam da. Çünkü telefonum her işimi görüyor. Ama işte "Nexus" insanı heyecanlandırıyor. "Nexus Candır"
Asıl önemlisi bugün Windows Phone 8 lansmanı vardı o ne oldu Türkiye saatiyle kaçta gerçekleşecek? Bu tanıtımın ardından Türkiye dahil tüm dünyada satışına başlanacak.
Google Nexus Nickli Üyeden Alıntı Ayrıca az önce nete "Nexus 3" ile çekildiği iddia edilen resimler düştü. İstermisin "Google", "Galaxy Nexus 2", "Nexus 3", "LG Nexus 4" ile karşımıza çıksın? Ne güzel olur değilmi? ;) Ben telefonumdan memnunum hocam gerisi beni ilgilendirmiyor pek fazla.
muratal Nickli Üyeden Alıntı Olmuş hocam. Ayrıca az önce nete "Nexus 3" ile çekildiği iddia edilen resimler düştü. İstermisin "Google", "Galaxy Nexus 2", "Nexus 3", "LG Nexus 4" ile karşımıza çıksın? Ne güzel olur değilmi? ;)
Sevgili dostlar, Google kasırgayı "etik" sebeplerle ertelemiyor. Birkaç saat içerisinde afetin New York City'i vurması bekleniyor, adamlar kasırga altında mı tanıtsınlar telefonu?