Reklam
    Reklam
    Teknoloji Haberleri

    GSMA’dan Turkcell’e büyük ödül!

    GSM Birliği’nin belirlediği standartları yerine getiren Turkcell, nesnelerin internetinin güvenliği konusunda öncü şirket seçilmeyi başardı.
    turkcell, rekabet kurulu

    Turkcell, nesnelerin internetinin güvenliği çalışmalarıyla yurtdışında da dikkat çekmeye devam ediyor. Telekom endüstrisinin önemli referans noktalarından biri kabul edilen Barcelona’daki Dünya GSM Birliği’nin belirlediği standartları yerine getiren Turkcell, nesnelerin internetinin güvenliği konusunda öncü şirket seçilerek ‘Nesnelerin İnterneti Güvenlik Şampiyonu-IoT Security Champion ödülüne layık görüldü.

    Turkcell, Nesnelerin İnterneti güvenliği dalında ödül aldı!

    Turkcell Şebeke Teknolojilerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Gediz Sezgin, ödülü GSMA Teknolojiden Sorumlu Başkanı Alex Sinclair’in elinden aldı.

    Reklam
    Reklam

    Bugün dünyada en fazla tartışılan konulardan birinin de Nesnelerin İnterneti’nde (IoT) güvenlik olduğunun altını çizen Turkcell Şebeke Teknolojilerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Gediz Sezgin, “Nesnelerin interneti, yapay zeka ve 5G ile birlikte ‘Akıllı Bağlantı’nın en önemli unsurlarından birini oluşturuyor. Bu üç teknolojinin getirdikleriyle beraber güven ve güvenlik sistemleri kavramları da yeniden tanımlanmaya başlıyor.” dedi.

    “İşte bu nedenle, nesnelerin internetinde güvenlik konusuna odaklanmış durumdayız. Bu alanda korunma ve güveni en başından itibaren güçlü bir şekilde inşa edebilirsek, bu teknolojiler büyük fırsatları beraberinde getirecektir. İşte bu nedenle GSMA’nın Nesnelerin İnterneti Güvenliği girişiminin bir parçası olmak gündemimizde yüksek önceliğe sahipti. Bu konudaki liderliğinden dolayı GSMA’ye teşekkür ediyor ve çabalarımızın bu ödülle sektör düzeyinde takdir görmesinden onur duyuyoruz. Bu ödül, bu alandaki çalışmalarımızı daha da derinleştirebilmek adına büyük bir cesaret ve motivasyon kaynağı olacaktır”

    ×

    Yorumunuz gönderildi,
    onaylandıktan sonra yayımlanacak.

    21 Yorum

    1. Teknoloji Dostu

      Biraz da şu mobil fiyatları aşağı çekse de biz de ödül versek. Bu çağda 2 3 gb internete dünya para istiyorlar..

    2. Teknoloji Dostu

      En iyi kazıklayan ödülü olmasın 🙂

      1. Anonim

        Burada kazıklayan Turkcell değil diğer operatörler, senelerdir hiçbir yatırım yapmayıp olan leş altyapı ile size hizmet sunan firmalar. Turkcell yıllarca yatırım yaptı bu ülkeye meyvesini de yiyecek tabi. Eskiden demiş olsanız bu dediklerinize katılırdım ama şuanda birçok tarifeside yeni gelenler için oldukça uygun, hiçbiri mevcut müşteriye avantajlı seçenekler sunamıyor zaten. Turkcell de eskiden beri fiyat konusunda pahalıdır ama fiyatının hakkını fazlasıyla vermiştir.

    3. Teknoloji Dostu

      Körler ile sağırlar birbirini ağırlar

    4. LanaLang

      kaziklamaya tam gaz devam birde vatandasin hayrina bir sey yapsada odul alsa

    5. Anonim

      halkın gözünde kaybettikten sonra istediği kadar ödül alsın boşş.

    6. Teknoloji Dostu

      Evvvvv eeeeetttt
      Bir malum celll haberi daha yaptınız.
      Parayı hakkediyorsunuz bence.

    7. Farang

      2gb internete 45 tl isteyen turkcell ödül alsa ne olur. Kendi milletine fayada sağlamadıktan sonra.

    8. Teknoloji Dostu

      Ben 2001’den belli Turkcell kullanıcısıyım eski de engelliler için indiriminiz vardı %40 şu anda yüzde 25’e çektiniz engelliler için bir şeyler yapabilsem iz iyi olur Bir Umarım engelliler için bir şeyler yaparsınız bundan sonra yaparsanız sevinirim Bir de dünyamı Mobile ödülü aldınız

    9. Teknoloji Dostu

      Altın kazık ödülü mu?

    10. Teknoloji Dostu

      Engelli kardeşlerimize canımız feda, keşke bizlerde birşeyler yapabilsek

    11. Teknoloji Dostu

      Özel sektör değilmi, işime gelmezse kullanmam ve elestiririm. Turkcell i savunanlar neyin kafasında

      1. Anonim

        Sen eleştirirsin, bir başkası savunur gayet normal. Biz sana diyormuyuz niye eleştiriyorsun bu eleştirenler neyin kafasında diye rahatsız oldun demek 🙂

    12. Anonim

      abonelerine en çok kazık atan operatör ödülümü almış? çünkü en pahalı paket ve tarifeler onda… ödülü yurt dışından alması çok normal zaten

    13. Teknoloji Dostu

      Turkcell e kayyum atansada kurtulsak yada satılsın yerine başka operarör gelsin

    14. RaxiyaanXriyantos

      Turkcell’e bi yer ödül veriyorsa kesinlikle rüşvet vardır bu kadar müşteriyi soyan başka bir firma var mı dünyada çok merak ediyorum.

    15. Anonim

      Ben bütün operatörleri denedim Türkcell’in paketleri pahalı ama aynı kapasite interneti daha uzun gidiyor diğerlerinin bol olan GB ları daha çabuk bitiyor

    16. Teknoloji Dostu

      Turkcell helal olsun

      Lan herkes kazıkçı demiş siz asım yapmayın kaziklamaz

      Ben 10gb 2000dk 250sms 54tl kullaniyom

      Hiç 1tl fazla odemedim

      Ayrıca sürpriz nokta ile belki 2ayda 50gb aldım😀😀😀

    17. Teknoloji Dostu

      Turkcell helal olsun

      Lan herkes kazıkçı demiş siz asım yapmayın kaziklamaz

      Ben 10gb 2000dk 250sms 54tl

      Hiç 1tl fazla odemedim

      Ayrıca sürpriz nokta ile belki 2ayda 50gb aldım😀😀😀

    18. Teknoloji Dostu

      urkcell helal olsun

      Lan herkes kazıkçı demiş siz asım yapmayın kaziklamaz

      Ben 10gb 2000dk 250sms 54tl

      Hiç 1tl fazla odemedim

      Ayrıca sürpriz nokta ile belki 2ayda 50gb aldım😀😀😀

    Diğer yorumları gör (20) Yorum Yap

    Yorum Yaz

    Mobil Versiyondan Çıkış Yap