GTA 5’i FPS’ye Çevirdiler
Rockstar Games tarafından geliştirilen ve geçtiğimiz haftalarda düzenlenen E3 fuarında PC, PlayStation 4, Xbox One platformlarına da geleceği açıklanan GTA 5 neredeyse herkesi sevindirmişti. Serinin bir önceki oyunu olan GTA 4’te olduğu gibi GTA 5’e de mod yapımcılarının ilgisi yoğun.

Rockstar Games tarafından geliştirilen ve geçtiğimiz haftalarda düzenlenen E3 fuarında PC, PlayStation 4, Xbox One platformlarına da geleceği açıklanan GTA 5 neredeyse herkesi sevindirmişti.
Serinin bir önceki oyunu olan GTA 4’te olduğu gibi GTA 5’e de mod yapımcılarının ilgisi yoğun. Böylece daha oyun bilgisayar için çıkmadan, konsol tarafında modlar gelmeye başladı.
Hangi cihazda çalışıyor?
XBLToothPik isimli mod yapımcısı, GTA 5’i Xbox 360 üzerinde modlayarak FPS özelliğini yani birinci şahıs bakış açısını getirmeyi başarmış. Sokakta yürümekten tutun, uçak sürerken bile kullanılabilen mod oyunculara çok farklı bir deneyim sunuyor.
Şu an modu geliştirilmekte ve hataların olduğunu belirten XBLToothPik, şimdilik iki adet video yayınlayarak FPS modunun nasıl olduğunu göstermekle yetindi. İlerleyen zamanlarda modun kullanımını diğer oyunculara için yayınlayacak olan geliştirici, şimdiden büyük beğeni topladı.
#video_4276#
{pagebreak::2}
#video_4277#
:: GTA 5’in FPS modu sizce oynamaya değer mi?
Haberde hata mı var?Bize bildirin
Senin fikrin ne?
Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?
Yorumlar (8)
Oyununu tekrardan bitittirir
Oyunun kalitesi düşmüş bu şekilde. Sanki yapay zeka 'larda yürüyor.
@17:19 katiliyorum, GTA'ya aykiri
Insan öldürmek oyunda olsa hiç iyi değil. Zevk için saçmalık
Tek kelimeyle müthiş. Rockstar bu modu gelecek oyunlarda mutlaka standart hale getirmeli.
gtanın kimyasına aykırı hiç güzel değil
Arabanın direksiyonu çokgen :D
Ufak tefek hatalar olsa da bence mükemmel görünüyor. Bu arada GTA5'te araba grafikleri harikaymış :D